4. kolo
17.09.2017 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Girona FC - Sevilla FC 0:1

Nováček Girona mohl obrat o body favorizovanou Sevillu, ovšem v nastavení pohrdl pokutovým kopem Álex Granell. Zápas tak rozhodla jediná trefa Luise Muriela.

Luis Muriel se v týdnu trefil do sítě Liverpoolu a i v tomto utkání ukázal, že má dobrou formu. Sevilla začala na Gironě N'Zonziho hlavičkou z malého vápna, kterou však Iraizoz lapil do rukavic. Ve 37.minutě zase vypálil na přední tyč domácí Juanpe a rozvlnil pouze boční síť.

Juanpe byl vidět i na začátku druhého poločasu. Domácí forvard byl v dobrém postavení a stačilo trefit jen branku, ovšem to se nakonec ukázalo být největším problémem, Juanpe totiž minul.

V 55.minutě zase protáhl Iraizoze z volného přímého kopu Luis Muriel. O několik minut později už to hostům klaplo a Sevilla se ujala vedení. Rychlý kontr zavezl do šestnáctky Muriel a nepříliš razantní střelou na přední tyči překvapil Iraizoze. Girona byla blízko vyrovnání, po pěkné individuální akci přihrával na střed vápna Aday a Pere Pons z jedničky těsně minul branku.

Girona byla v závěru hodně aktivní a Seville zle zatápěla. V 90.minutě zahrál Vázquez vysokou nohu a sudí odpískal v neprospěch Seville pokutový kop. Ále Granell však tíhu okamžiku nezvládl, penaltu chtěl kopnout doprostřed, ovšem branku přestřelil. Vzápětí mohl definitivně rozhodnout Muriel, ale skvělý zákrok vytáhl Iraizoz. Girona promarnila šanci všech šancí a se Sevillou prohrála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele