32. kolo
13.04.2018 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Girona FC - Real Betis 0:1

Betis zvládl další zápas za tři body a upevnil si pátou příčku. V utkání na půdě Girony padla jediná branka, ve 36. minutě se o ní postaral Morón. Girona sice rozvlnila síť soupeře třikrát, ale pokaždé jí byl odmáván ofsajd.

Na stadionu Municipal de Montlivi se hrálo přímé utkání o účast v evropských pohárech. Betis měl na svého soupeře pětibodový náskok, který po tomto vítězství ještě navýšil. Andaluský celek si připsal už páté vítězství v řadě, zatímco Girona prodloužila sérii bez výhry na tři utkání.

Girona mohla udeřit po pár minutách hry. Po velké chybě v rozehrávce se balónu zmocnil Portugués, ale zblízka povyběhnutého Giméneze překonat nedokázal. Nepovedlo se to ani Granellovi, jenž ze střední vzdálenosti napřáhl a Giméneze pořádně protáhl. Betis o sobě dal poprvé pořádně vědět ve 23. minutě, do šance se vrhl Morón, ale balón poslal těsně vedle tyče. Vzápětí bylo rušno na druhé straně, když rozvlnil sít Juanpe, ovšem radost domácích příznivců byla zbytečná, neboť sudí odmával ofsajd.

Nerozhodný výsledek vydržel do 36. minuty. Betis rozjel rychlý kontr, Joaquín výtečně vysunul kolmicí Lorenza Moróna, který si lehkým dloubnutím vychutnal brankáře Bona. Odpověď domácích mohla být blesková, Giménez zaváhal a oheň musel hasit až na brankové čáře obránce Mandi. První poločas nabídl spoustu zajímavých okamžiků, avšak jen jeden přesný zásah.

Také druhý poločas byl zajímavý. Po hodině hry vstřelila Girona další branku a i tentokrát sudí odmával ofsajd. Girona si vytvořila větší převahu a před Gimenézem bylo pořád živo. Po stažení Stuaniho se domácí dožadovali penalty, avšak marně. Čtvrthodinu před koncem vsítila Girona v pořadí už třetí branku z ofsajdu a jen zvýraznila svojí frustraci. Betis se usilovně bránil a duel nakonec dotáhl do úspěšného konce. Girona v zápase nebyla horším týmem, nicméně nedokázala vstřelit ani jednu regulérní branku.

Autor: Ondřej Linhart / football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
T..oo..M

2:4

Reagovat
JakubOcko

Můžete mi vysvětlít co tam pískalo zase za uplnýho čuráka? Neuznat 3 goly no ty pičo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele