34. kolo
22.04.2018 12:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Girona FC - Espanyol Barcelona 0:2

Espaňyol už je jen krůček od záchrany a výrazně tomu dopomohla výhra na půdě Girony. Na výhře 2:0 měl dvěma brankami hlavní podíl Gerard Moreno. Girona nebyla horším týmem, avšak v zápase zahodila velké množství stoprocentních příležitostí.

Ve vyrovnaném zápase měli první vážnější příležitost domácí, ale Portu na zadní tyči nedokázal usměrnit poskakující balón. Také o chvíli poději měli borci Girony velkou tutovku. Z malého vápna zakončoval Juanpe a výtečný zákrok předvedl brankář Pau López. Girona nakonec za neproměněné příležitosti zaplatila, Gerard Moreno perfektně zalepil balón a střelou ke vzdálenější tyči zajistil Kataláncům veledůležité vedení. Domácí měli těsně před koncem poločasu na kopačkách vyrovnání, ale ani třetí stoprocentní příležitost brankou neskončila. Pons zblízka hlavičkoval jen do golmana Lópeze.

Girona v prvním poločase doplatila na neproměňování šancí a sama inkasovala z jedné mála příležitostí hostujícího celku. Pro domácí měl být vývoj zápasu ještě krutější, protože v 55.minutě už vedli hosté 2:0. Do samostatného úniku se dostal Gerard Moreno a lehkým obloučkem přehodil povyběhnutého Bona.

Domácí to ani za tohoto stavu nezabalili, ale jejich nemohoucnost vstřelit gól byla do očí bijící. Dvacet minut před koncem zazdila Girona další vyloženou šanci a opět to bylo zakončení z malého vápna. Gironě zkrátka nebylo přáno. Espaňyol už výsledek udržel a od definitivní záchrany ho dělí jen kousek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele