22. kolo
04.02.2018 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Stuani potopil Athletic

Girona, která si užívá premiérovou sezónu v nejvyšší španělské lize, stále zůstává v boji o příčky, které by jí zaručily účast v evropských pohárech. Po nedělní výhře na Estadio Municipal de Montilivi jim k tomu aktuálně chybí pouhé dva body. Hned v 6. minutě byl domácí Pablo Maffeo faulován v šestnáctce a kopat se musela penalta. Té se ujal Cristhian Stuani, který se štěstím proměnil.

Hostující gólman vystihl stranu, kam mířil míč, ale na tento pokus byl krátký. Hra se následně začala přelévat ze strany na stranu. Další vyloženou šanci vymysleli až v 38. minutě opět domácí. Z voleje pálil Maffeo, ale jeho krásný pokus skončil pouze a jen na břevně. I když hosté toužili po vyrovnání, ale si žádnou větší šanci vytvořit nedokázali a ba naopak mohli jít domácí do dvoubrankového vedení.

Druhý poločas začal o něco více opatrně. Bilbao se lepšilo od minuty k minutě, ale stále to bylo málo na pevnou defenzívu Girony. Ta se dostala do další šance v 59. minutě, kdy se Stuani ocitl sám před brankou, ale hlavičkou trefil břevno. To se rozeznělo už podruhé v tomto zápase. Za pět minut se tomu stejném muži povedlo vsítit branku.

Dostal hezkou příhru na zadní tyč a míč s přehledem poslal do sítě hostujícího mančaftu. Athletic začalo o něco více riskovat, ale stále jim to bylo málo platné. Katalánský klub se totiž skvěle bránil a nic svému soupeři nedovoloval. Zápas tedy zaslouženě dovedli až do konce vítězně a na konto si připsali další tři důležité body.

Autor: David Kvapil / onlajny.com, marca.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tezke

verim v 1:1

Reagovat
alegre

Ja veril vic a dal jsem 2:1!

Reagovat
smazaný uživatel

Puvodne jsem chtel opravdu napsat 2:0 nakonec jsem napsal ten kriz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele