24. kolo
19.02.2018 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Zničující Ángel Rodríguez

Getafe se vrátilo zpět k vítězstvím po čtyřech remízách v řadě tak, že předvedlo jeden z nejlepších výkonů této sezóny. Ze začátku tohoto zápasu se hodně faulovalo, což bylo zapříčiněno nervozitou obou týmů, jelikož jako sousedé v tabulce bojovali o hodně. Ani po dvaceti minutách se před žádnou z branek neodehrálo nic zajímavého. Konečně až ve 33. minutě se diváci na tribunách doslova probudili.

Faycal Fajr dostal přihrávku z pravého křídla a pohotově vypálil, ale Rubén Blanco byl proti a vytáhl parádní zákrok, kterým míč vyrazil na roh. Za čtyři minuty se Getafe ujalo vedení. Celta Vigo udělala na středu hřiště chybu v rozehrávce, čehož využil v rychlém protiútoku Ángel Rodríguez, jehož přízemní střela z hranice vápna byla ještě tečovaná. Blanco se natahoval marně.

První poločas se odehrával trošku ve vlažnějším tempu a alespoň ke konci byly k vidění zajímavější šance. Po poločasové přestávce se vše rozjelo mnohem rychleji. Střelec první branky si naběhl na hezkou přihrávku, poté ve vápně našel volného Jorgeho Molinu, který skluzem dopravil míč do sítě.

Celta Vigo odehrála hodně nepovedený zápas, sice držela míč častěji na svých kopačkách, k vážnějším příležitostem se ovšem nedostávala. Zato domácí využívali ze svých příležitostí maximum. Jejich vítězství bylo zpečetěné pět minut před koncem zápasu, kdy Blanco udělal pár kroků vpřed, aby zachytil dlouhý centr.

Následně začal couvat, ale vysoký nakopnutý míč zachytil aktivní Rodriguez, který se v bezprostřední blízko nemýlil.

Autor: David Kvapil / onlajny.com, marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele