22. kolo
04.02.2018 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - CD Leganés 0:0

Oba týmy se pohybují ve středu tabulky se stejným počtem bodů a hned v úvodu zápasu bylo jasné, že ani jeden si nechce dovolit zbytečnou ztrátu. Leganés však vstoupilo do utkání o něco aktivněji, i když oproti zápasu Copa del Rey, které odehráli v týdnu, udělalo v sestavě hned devět zpět.

Fanouškům na stadionu muselo být ihned jasné, že budou svědky doslova vyčkávací šachové bitvy. Disciplína, to je to správné slovo, které může specifikovat toto polední klání. Do první nadějnější šance se až v 41. minutě dostal Jorge Molina.

Ten si zpracoval přihrávku v pokutovém území a rychle z otočky pálil na branku. Jeho pokus nicméně skončil mimo. Během prvního poločasu jsme kormě této příležitosti nic zajímavějšího neviděli, proto šly oba celky do šaten za bezbrankového skóre.

Domácí se však v 48. minutě mohli ujmout vedení. Přímý volný kop zahrával Vitorino Antunes, který trefil jen levou tyč. Následovala dvouminutovka velkých šancí Getafe, ale ani tyto dva pokusy neskočily v síti.

Bohužel tato dvojce slepených příležitostí byla poslední, co fanoušci mohli na stadionu vidět. Mluvíme pochopitelně o nebezpečných šancí. Po disciplinovaném duelu si tedy oba soupeři zaslouženě rozdělili po jednom bodu za remízu bez branek.

Autor: David Kvapil / onlajny.com, marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele