1. kolo
20.08.2017 20:15 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

FC Barcelona - Real Betis 2:0

Očekávané vítězství si v úvodním kole připsala Barcelona a to díky vlastní brance Toscy a Sergi Roberta. Překvapivě se neprosadil Lionel Messi, přestože měl velké množství šanci. Vybral si však enormní smůlu, hned třikrát zamířil do tyče!

Zápas pochopitelně začal minutou ticha za oběti nedávných teroristických útoků a pak se mohlo začít hrát. Barcelona hrála svojí typickou hru, držela balón a trpělivě čekala až se v obraně Betisu objeví skulinka. Domácí to také zkoušeli prostřednictvím standardních situacích, jednu z nich měl Lionel Messi a nebezpečnou střelou jen lízl horní síť. Ve 25.minutě byl Leo Messi opět u balónu a na hranici vápna rychle vystřelil a jen těsně minul branku. A do třeti znovu Lionel Messi orazítkoval z přímého kopu tyč.

Barca se zastřelovala a bylo jen otázkou času, kdy se ujme vedení. Stalo se tak ve 36.minutě, kdy výměnu balónu mezi Messim a Deulofeu přerušil vlastencem Alin Tosca! Betis se mohl vytasit s okamžitou odpovědí, ale Mascherano unikajícího Leóna na poslední chvíli odzbrojil. A následně přišel trest. Sergi Roberto dostal na značku pokutového kopu ideální přihrávku a trefit branku v pohodě zvládl. Katalánci vedli 2:0 a nic nenasvědčovalo tomu, že by o vedení měli přijít.

Barcelona zápasu dominovala a kdyby proměňovala šance, mohla vyhrát vyšším rozdílem. Po hodině hry se opět výrazně připomenul Messi a měl znovu velkou smůlu, protože podruhé v zápase orazítkoval tyčku. Messiho standardní situace byly velice nebezpečné a byl to paradoxně argentinský kouzelník, který se stal smolařem dne. Věřte nebo ne, v 81.minutě potřetí v zápase orazítkoval tyč. Valverdeho svěřenci v závěru nikam nespěchali, kombinovali a v poklidu zvítězili 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

pockej az prestoupi Messi do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

kurvy to boli a aj su...

Reagovat
valloire

ještě to brečení nepřešlo?

Reagovat
smazaný uživatel

To není brečení, ale fakta o zkorumpovaným fašistickým "klubu" jménem Real Madrid.

Reagovat
valloire

o tom víš lejno

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, já zapomněl, že jsi v té době žil.

Reagovat
valloire

to nemusim, abych si to dal dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona vybojuje bod 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4-1

Reagovat
valloire

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze ten Neymar prestoupil a vymanil se z te nudne hry Barcelony.... to co predvadi za PSG... to je oda na fotbal.... radost pohledet

konecne ho nic nebrzdi... spravny rozhodnuti udelal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

Jedna věc je, jakým způsobem Ney odešel. On je bezesporu velice nadaný a disponovaný fotbalista, ale taky často exhibicionista a náladový komediant. Dokáže i máknout navíc, ale jen když chce. A teď se potřebuje ukázat, tak maká. Uvidíme, co bude dál. Na drudou stranu je taky fakt, že v současné době je hra Barcy opravdu většinu času pomalá a velice opatrná, bez dynamiky, takže nudná. To je další z problémů vedení Barcy. Tak se nelze divit, že Ney zvolil toto řešení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele