18. kolo
07.01.2018 16:15 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

FC Barcelona - Levante UD 3:0

Po brankách Lionela Messiho, Luise Suareze a Paulinha vyhrála Barcelona duel s Levante. Posílila si tak svou vedoucí pozici na čele LaLigy. Nejlepší střelec Barcelony za loňský rok otevřel skóre ve 12. minutě zápasu. Jordi Alba sklepl vysoký míč přímo na nabíhajícího Messiho, který vypálil z voleje. Skákavá střela prošla až za záda Oiera Olazábala.

Pár minut na to zahrozili rovněž hosté. Zpoza vápna pálil Ivi López, ale ter Stegen zasahovat nemusel, jelikož střela letěla mimo tři tyče. O chvíli později to mohlo být 2:0, tvrdou střelu vyslal Ousmane Dembélé. Tu vyrazil doprava gólman Levante, k míči se ihned dostal Suárez, ale z ideální pozice přestřelil. To, co uruguayskému útočníkovi nevyšlo poprvé, se zadařilo v 38. minutě.

Na pravém křídle si na přihrávku naběhl Sergi Roberto, který svou přihrávkou oslovil Suáreze. Ten nekompromisně zakončil a Katalánci se mohli radovat z dvoubrankového vedení. Ještě v závěru poloviny se dostal ke střele Ivan Rakitić, který tvrdou ranou minul branku. V prvním poločase byli domácí jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vstřelili dvě branky.

Po změně stran se náboj zápasu snížil téměř na nulu. Ter Stegen se musel hodně co snažit, aby vyrazil další střelu Iviho. Skvělý zákrok německého reprezentanta. O dvacet minut později se musel opět činit. Před ním se na pravé straně sám ocitl Shaquell Moore, jehož taktéž pokus vytěsnil. Až v 72. minutě se do větší příležitosti dostala Barcelona. Konkrétně opět Suárez, ale jeho střelu reflexivním zákrokem vyrazil Oier.

Bývalý brankář Barçy už byl v 93. minutě naprosto bezmocný. Messi obešel několik obránců a předložil míč Paulinhovi, pro kterého byla maličkost dopravit míč do sítě soupeře. Katalánský velkoklub si na konto tedy připsal další tři body a prodloužil svou ligovou sérii neporazitelnosti již na osmnáct zápasů v řadě v této sezóně.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
boryland

3:0............Leo 2,Luis...................

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
valloire

7-0

Reagovat
smazaný uživatel

no tak..nebud až takový pesimista

Reagovat
valloire

Barcelona je nezastavitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante, vzhledem jak špatně na tom je, nemá tak špatnou obranu... 22 obdržených gólů není na skoro sestupový tým špatné skóre. Levante dává hodně málo gólů, takže si myslím, že Ter bude dnes bez větších problémů. Drtivá výhra typu 6:0 asi ne, ale výhra 3:0/2:0 bude určitě. Kdyby se hrálo ve Valencii, asi bych si nebyl tak jistej, ale vzhledem k tomu že tam atletico dalo 5 gólu, by jsme určitě bez problémů vyhráli i tam.

Reagovat
ttopi

Co ten Messi tam zas udělal při tom posledním gólu...

Tohle CR7 neudělá. Střelec je to excelentní, ale ve hře s balónem je Messi furt jinde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele