29. kolo
18.03.2018 16:15 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Odpolední procházka na Camp Nou

Barcelona zvítězila nad Athleticem 2:0. V první polovině hru zcela ovládli hráči Ernesta Valverdeho a hosté mohli být jen rádi, že zápas neskočil mnohem větším brankovým rozdílem. O góly se postarali Paco Alcácer a Lionel Messi. Katalánci si tedy připsali na konto 23. ligovou výhru v této sezóně. Na úvod se přímým volným kopem prezentoval Messi, ale Kepa zakročil, když vytěsnil míč mířící mezi tyče. Brankové konto otevřel v 8. minutě Alcácer.

Messi ideálně nahrál na Jordiho Albu, který našel v pokutovém území barcelonského útočníka. Ten byl absolutně nestřežený a jistou střelou překonal Kepu. Tento gól nastavil ráz zápasu, protože Barcelona hrála hodně uvolněně, čímž si vytvářela další příležitosti. Philippe Coutinho byl velice blízko k navýšení skóre. Z pravé strany totiž přišel centry od Sergi Roberta na zadní tyč. Tvrdá rána brazilského hráče skončila pouze na břevně. Ve 30. minutě se však fanoušci konečně dočkali druhé branky.

Ousmane Dembélé nahrál přesně Messimu, který zpoza vápna vypálil přesně k tyči. Za čtyři minuty další velká šance Barçy. Přes Jordiho Albu a Paulinha se dostal míč opět ke Coutinhovi, ale ten přestřelil. Domácí absolutně ovládali hru. Statistiky hovořily jasně 11 ku 0 na střely v první polovině. Nicméně druhý poločas je ten, který nestojí moc za zmínku.

Barcelona se stáhla a držela spíše míč na svých kopačkách. Athletic se snažil zatlačit soupeře a využít alespoň něčeho. Pevná obrana katalánského klubu jej však k ničemu nepouštěla a Marc-André ter Stegen byl téměř bez práce. Výsledek se tedy na Camp Nou nezměnil a domácí hráči jsou o další tři body blíže k ligovému titulu.

Autor: David Kvapil / marca.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
boryland

4:1..............Leo 2,Luis,Coutinho...............

Reagovat
Assassin11

suarez určite dá gol

Reagovat
remeslnik

Ne-e, dá všech pět !!

Reagovat
valloire

1-4..........Williams 4................

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimtě :D ses nějak upsal ne? Spis 4:1 a Williams da jeden ;D Ono Bilbao je kvalitnější team než Chelsea no....

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Messiáš

3:0 a se mnou u toho!!

Reagovat
Messiáš

3:0 a se mnou u toho!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele