24. kolo
18.02.2018 18:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Zasloužená remíza z obou stran

Villarreal stále bojuje o pohárové příčky, ale po tomto utkání rozhodně nepotvrdil pozici, kterou stále drží. Spíše dal šanci svým sokům. Hned v 6. minutě byl blízko vstřelení úvodní branky Pablo Fornals, ten po rychlém zakončení trefil jen levou tyč. O chviličku později zahrozil Enes Ünal.

Hostující útočník překonal domácího brankáře, ale před zakončením došlo k nedovolenému zákroku a branka uznána být nemohla. Až ve 25. minutě se konečně hosté dočkali. Z pravé strany přišla přihrávka na Javiho Fuega, jehož střelu v pokutovém území ještě domácí obrana zblokovala. Následný odražený míč tvrdou přízemní střelou již dopravil do sítě Rodrigo Hernández.

Popravdě řečeno se toho v prvním poločase příliš zajímavého neodehrálo, vyjímaje gólové akce. Na 0:2 mohl dát útočník Carlos Bacca, který prchl katalánské obraně, ale po kličce se už k zakončení nedostal. Espanyol takřka z ničeho nic srovnal na 1:1. K přímému volnému kopu z nadějné pozice se postavil Esteban Granero, šikovně obstřelil zeď a odsoudil hostujícího brankáře k beznadějnému pohledu.

Žlutá ponorka po změně stran především bránila svůj náskok a to se jí vymstilo. Výsledek byl pro obě mužstva víceméně zasloužený, přesto u něj zůstat nemuselo - v nastavení pálil do břevna domácí Moreno.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele