37. kolo
13.05.2018 16:15 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Málaga CF 4:1

Espanyol rozstřílel poslední Málagu na maděru a bodově si polepšil. V samotném zápase už o nic podstatného nešlo, ve spodní polovině tabulky už jsou karty rozdány, včetně jistého sestupu Málagy. Pod výhrou 4:1 se gólově podepsali Moreno, Sergio García, Baptistao a Piatti. Čestný úspěch hostů zaznamenal Adrián González.

Barcelonský celek chtěl především potěšit své fanoušky, přeci jenom jim tato sezona nevyšla úplně podle představ. Začátek jim vyšel parádně, už v 9.minutě se za obranou Málagy zjevil Gerard Moreno a lehkým obloučkem překonal brankáře Prieta. Málaga do třicáté minuty inkasovala ještě dvakrát, nejrpve zvyšoval na 2:0 Sergio García, jehož našel před brankou přesnou přihrávkou Baptistao. A za tři minuty si oba hráči své role vyměnili, přihrával García a skóroval Baptistao. Katastrofální vstup do zápasu hosté trochu vylepšili ve 39.minutě, když po Naldově ruce odpískal sudí pokutový kop. Adrián González poslal Diega Lópeze na druhou stranu a snížil. O chvíli později se Málaga mohla přiblížit na rozdíl jediné branky, ale López Succesovu střelu vytěsnil na tyčku.

Málaga se přesvědčila že to jde, že je v jejich silách hrát s Espanyolem minimálně vyrovnanou partii. Ve druhém poločase byl Succes opět blízko gólu, ale znovu se vytáhl skvělý Diego López. Šance měl i Espanyol a v 79.minutě definitivně rozhodl o svém vítězství. Obrana hostů se ve vlastním vápně provinila faulem a penaltu měl k dispozici i katalánský celek. Pablo Piatti podobně jako Adrián González na druhé straně penaltu proměnil a na stavu 4:1 pro domácí se už do konce zápasu nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele