15. kolo
11.12.2017 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Girona FC 0:1

Girona si ve španělské nejvyšší soutěži připisuje další velice cenný skalp. V katalánském derby totiž udolala zkušenější Espanyol 1:0 a upevnila si postavení v první polovině tabulky. Výhru nováčka vystřelil v první minutě nastavení prvního poločasu Timor.

Girona začala na Espanyolu hodně nebojácně a od úvodních minut byla výrazně lepším týmem. Ne nadarmo je v tabulce LaLigy mnohem výše, zatímco Espanyol bojuje o záchranu. Nicméně první větší šanci měl Espanyol. Z dobré pozice hlavičkoval Darder a balón lapil Bono.

Ve 33. minutě si naběhl na nebezpečný centr na zadní tyč Ramalho a obránce Hermoso měl co dělat, aby na poslední chvíli uhasil hrozící požár. Girona si každopádně za svojí aktivitu zasloužila vstřelit gól a skutečně se dočkala v první minutě nastaveného času. Po závaru před brankou se nejlépe zorientoval Timor a zblízka dotlačil balón za brankovou čáru.

Espanyol se nemohl ani ve druhém poločase dlouho prosadit, obrana Girony fungovala opravdu dobře. Až v 71. minutě lízl hlavou centr Moreno a Bono měl plné ruce práce. Morenova příležitost byla jednou z mála, kterou domácí celek vůbec měl. Na druhé straně mohl definitivně pojistit výsledek Portu, jeho dělovka se však mezi tyče nevešla. Sudí ještě Espanyolu nabídl čtyři minuty nastavení, ale ani během nich se domácí celek neprosadil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele