6. kolo
24.09.2017 12:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña 4:1

Vysoké vítězství 4:1 si na své konto připsal Espanyol, který doma hostil Deportivo La Coruňa. Katalánci potvrdili lepšící se formu a v tabulce se posunuli už na dvanácté místo. La Coruňa naopak spadla na osmnáctou pozici a bude muset zabrat.

Hostům především vůbec nevyšel začátek, sotva se fouklo do píšťalky a domácí už vedli 1:0. Leo Baptistao si naběhl do šestnáctky a hlavou na přední tyči rozvlnil síť! Espanyol navíc dál pokračoval v náporu a ve 23. minutě už vedl 2:0. Espanyol rozehrál na přední tyč nepříjemný rohový kop a balón i s tečí Alejandra Arribase skončil za zády nešťastného Pantilimona.

La Coruňa vůbec nezachytávala ofenzivní výpady domácích a do poločasu mohla klidně ještě několikrát inkasovat. Hostům nebylo nic platné ani častější držení míče, až 62%.

Depor ale začal druhý poločas jako vyměněný, nejprve spálil velkou šanci Cartabia a krátce po něm vstřelil kontaktní gól Celso Borges. Do vápna domácích přilétl přízemní centr a přestože Borges netrefil balón jak chtěl, ten skončil v síti. Espanyol ale další drama nedovolil. Čtvrthodinu před koncem si vzal dvoubrankové vedení zpátky díky nařízené penaltě. Gerard Moreno jí proměnil a přiblížil Espanyolu tři body. La Coruňa ještě zkusila otevřít hru a v 90. minutě obdržela čtvrtou branku. Gerard Moreno si ukázal, kam chce přihrávku, tu mu na malé vápno adresoval Baptistao a Moreno neměl problém trefit odkrytou branku. Espanyol zvítězil vysoko 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele