33. kolo
17.04.2018 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 0:0

La Coruňa získává další bod, který by byl za normálních okolností proti Seville zlatý. Jenomže Deportivo bojuje o záchranu a výsledek 0:0 z domácího prostředí je zkrátka málo. Rovněž Sevilla je zklamaná, protože se jí opět vzdálily evropské poháry pro příští rok.

Utkání bylo pikantní z trenérského hlediska, neboť na sebe narazili Clarence Seedorf a Vincenzo Montella, tedy dva bývalí špičkoví hráči, kteří působili na Apeninském poloostrově a trénovali AC Milán.

Ve hře byly důležité tři body, které potřebovali jak domácí, tak i hosté. Zápas začal pořádně z ostra a už po první minutě se přestalo hrát z důvodu srážky dvou protihráčů. Ani jeden nemusel střídat a tak se bez problému pokračovalo. Jako první mohl jít do vedení Sevilla. Střelu Layúna brankář domácích nadvakrát zpacifikoval. O chvíli později se uvedla i La Coruňa. Centr Luisinha zasáhl hlavou Adrián López a zaskvět se musel i Soría. Na Riazoru se nehrál vůbec špatný fotbal,s šancemi na obou stranách. V 18.minutě byl ve stoprocentní šanci Pizarro a Martínez předvedl znovu bravurní zákrok.

Sevilla měl mírně navrch, častěji držela balón a měla šance, jenomže to i La Coruňa. Po půlhodině hry opět vypálil López a Soria byl připravený. Pět minut před koncem napřáhl Banega a branku těsně netrefil.

První poločas skončil 0:0, ale nabídl více než zajímavou podívanou. Diváci na Riazoru doufali, že s příchodem druhé půle se dočkají i kýžených branek. Jenže ono to nešlo. Correa svojí pumelenicí znovu netrefil branku a střelu Banegy zastavil Schär. V 68.minutě zase bylo horko před Soríou, ten rychle vyběhl proti Lópezovi a dorážka Pedra Mosquery rovněž brankou neskončila.

Deportivo muselo v závěru zápasu hrát vabank, protože remíza by byla v konečném zúčtování málo. Tlak, který si domácí vytvořili byl enormní. David Soría skvěle zasáhl proti Lucasovi a po střele Borgese zase zachránilo Sevillu tyč! Marná sláva, La Coruňa na obranu Sevilly nevyzrála a platilo to i opačně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele