23. kolo
12.02.2018 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Real Betis 0:1

Real Betis udělal další krok blíže k příčkám zaručujícím účast v evropských soutěžích. Na půdě Deportiva, které bojuje o záchranu, musel o výhru bojovat až do konce. Hned na úvod se Betis prezentoval velice pohlednou akcí. Běžela 5. minuta, když se po levé straně mihl kolem obránců Joaquín, který ve vápně natáhl k zajímavé střele.

Tu však vychytal domácí gólman a hned ze startu zachránil svůj tým od pohromy. O pár minut později se hosté dopustili velké chyby v rozehrávce, nepřesnost zachytil Zakaria Bakkali a zpoza vápna pálil na branku. Jeho střela jen těsně lízla zadní tyč. Další hezká akce. V 25. minutě se domácí fanoušci už málem radovali. Po rohovém kopu zůstal před Antoniem Adánem míč, ke kterému se jen marně natahovali hráči Deportiva.

V posledních minutách před koncem poločasu se k několika po sobě následujícím akcím dostali znovu domácí, ale největší z nich byla hozena, když jeden z hostitelů pálil jen doprostřed, kde čekal nachystaný brankář. Pravdou je, že hosté diktovali tempo hry, ale La Coruňa měla více šancí ke vstřelení branky. Do šaten tedy šly oba týmy za bezbrankového skóre.

Stejně tak jako v první půli měl i v té druhé na úvod jasnou příležitost Joaquín. Ten sice v 51. minutě centroval na přední tyč, ale míč putoval do branky, který musel narychlo vyrážet domácí strážce tyčí. Hned o tři minuty později se hosté konečně zaradovali. Z levé strany přišel přízemní centr, na který si šikovně naběhl Loren Morón, ten nedal z bezprostřední blízkosti Rubénovi nejmenší šanci.

Dvacet minut před koncem se Deportivo pustilo do rychlého brejku. Z velkého úhlu pálil Florin Andone a jen nastřelil tyč. K odraženém míči se ještě dostal Federico Cartabia, jeho pokus už lapil brankář. La Coruňa se tlačila do útoku a jednoznačně chtěla vyrovnat průběžný výsledek. K Celsovi Borgesovi se dostal míč v pokutovém území a ten pálil pohotově z otočky, branku však netrefil.

Běžela již první minuta nastavení a toto byla pro domácí už několikátá vyložená šance. V téže minutě ve skluzu zakončoval na poslední chvíli Andone, ale ani ten branku netrefil.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele