25. kolo
23.02.2018 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Espanyol Barcelona 0:0

Domácí příznivci tlačili svůj mančaft k vítězství od začátku do konce, jelikož nutně potřeboval zisk tří bodů. Fanoušci na Estadio Riazor se v prvních 25 minutách mohli víceméně nudit, protože nebyli svědky ničeho zajímavého. Až právě přesně v této minutě přišla první velká šance celého zápasu. Z pravé strany přišel dlouhý centr do pokutového území.

Na zadní tyči ho ještě hledal Léo Baptistão, který jen ve skluzu zakončil nad branku. S jistotou můžeme jedním dechem dodat, že se jednalo o složité zakončení. Za pět minut přišli s odpovědí domácí. Federico Cartabia pálil zpoza vápna, ale trefil tyčku.

Hned za pár minut se do šance dostali opět hráči Deportiva, konkrétně to byl Florin Andone. Ten dostal povedenou přihrávku na levé straně a prchl jednomu z obránců. Pokusil se pálit na zadní tyč, ale jeho střela jen těsně minula brankovou konstrukci. Po nudném úvodu přišly tři vyložené šance z obou stran.

Nicméně oba dva týmy se musely smířit s bezbrankovým průběžným stavem, se kterým zamířily do šaten. Po změně stran se na hřišti začaly dít věci až v 64. minutě. Lucas prošel hezky v šestnáctce okolo Estebana Granera, který ho nedovoleně zastavil a kopala se penalta. Faulovaný muž se ujal jejího zahrání, ale Diego López vystihl směr a dokázal jí chytit.

Florin Andone se ještě dostal v 78. minutě k další příležitosti. Ve vápně si opět našel přesný centr, ale svou hlavičkou nastřelil pouze a jen břevno. Zápas tedy skončil a na výsledkové tabuli stále svítil stav 0:0. Ačkoliv byli hráči Deportiva v průběhu celého klání o něco lepší, kopali ještě pokutový kop, tak se museli smířit s dělbou bodů.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele