11. kolo
04.11.2017 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Atlético Madrid 0:1

Dlouho se zdálo, že nemohoucnost Atlética Madrid připsat si vítězství se protáhne o další zápas, neboť i po uplynutí základní hrací doby platil na stadionu Deportiva La Coruňa bezbrankový stav. Poté se však ke slovu dostal Thomas Partey, jenž v nastaveném čase vydařenou ranou z přímého kopu přece jen prolomil skóre a zajistil madridskému klubu důležité tři body za výhru 1:0.

Sobotní zápas v Galicii mnoho atraktivní podívané nepřinesl, o čemž svědčí i střelecká bilance po první půli, v níž si ani jeden tým nedokázal připsat přesnou střelu mezi tři tyče. Také po změně stran na hřišti dominovaly defenzivy a největší šanci hostí zahodil Antoine Griezmann. Klíčový zlom přišel až v jednadevadesáté minutě, kdy Gabi nakrátko rozehrál standardní situaci k připravenému Thomasovi, jenž z lepší střelecké pozice propálil zaskočené bránící hráče Deportiva parádní ranou okolo zdi a brankář Pantilimon jen zkameněle přihlížel.

Atlético tak sice herně opět nepřesvědčilo, ovšem připisuje si důležitý triumf, který je teprve druhý za posledních devět soutěžních klání a po sérii tří remíz za sebou. Díky výhře na Riazoru si tým Diega Simeoneho polepšil na třiadvacet bodů a přinejmenším do nedělního večera zůstane na třetí příčce před Realem Madrid. Odstup Atlética od vedoucí Barcelony pak činí osm bodů.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele