19. kolo
14.01.2018 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla padá dál na dno, nestačila ani na Alavés

Éver Banega na sebe nenechal dlouho čekat a hned ve 4. minutě z úctyhodné vzdálenosti pálil na branku Fernanda Pacheca, který se musel pořádně natáhnout, aby chytil střelu záložníka Sevilly. Deportivo Alavés se v žádném případě nikam nehnalo a spíše čekalo, co vymyslí jeho soupeř.

Ani po půlhodině jsme neviděli další zajímavější šanci. Tempo hry diktovali Andalusané, ale bez efektu. Fanoušci na stadionu snad mohli být rádi, že skončila první polovina, protože svědky byli opravdu velmi nudného utkání. V 52. minutě však bylo v ochozech hodně veselo.

Munir El Haddadi poslal centr na Manuela Garciu, který číhal na hraničním ofsajdovém postavení. Krkolomně, ale šikovně zpracoval a míč poslal na zadní tyč. Domácí se tak možná trošku překvapivě ujali vedení. V 63. minutě mohlo být zásluhou Nolita vyrovnáno. Od toho se opravdu náhodou odrazil míč, který proletěl kolem tyče.

Skóre se tedy neměnilo. Stejně tak jako po střele Rubéna Duarteho, který dostal příhru opět od Munira. Ale jeho pokus na vzdálenější tyč branku skončil neúspěšně. Paradoxně domácí se nyní ujali taktovky a zatlačili Sevillu na její polovinu. Devět minut před koncem hrací doby byl v šanci opět Nolito.

Gabriel Mercado mu poslal krásný pas z pravé strany, ale v jasné gólové příležitosti útočník minul. Z hranice malého vápna trestuhodná věc. O dvě minuty později po této akci šli domácí do desíti. Duarte zezadu skluzem zasáhl Banegu, dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně ze hřiště.

O nějakou dobu později si přímý volný kop přichystal Wissam Ben Yedder, jeho nadějný pokus skočil pouze v boční síti. I když do tohoto zápasu vstoupili hosté v roli jasného favorita, tak si domů neodváží jediný bod a prohlubují svou ligovou krizi. Za to naopak Deporitvo Alavés si na konto připisují pátou domácí výhru v řadě.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neprehra Alaves

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Berizzo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele