26. kolo
01.03.2018 21:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Laguardia v 90. minutě odsoudil Levante k porážce

Zajímavé klání dvou týmů, které nakonec rozhodla branka v poslední minutě řádné hrací doby. Fanoušci na stadionu mohli být navíc svědky dvou vyloučení a neproměněné penalty. Viděli tedy bezesporu hodně.

Domácí se na úvod ujali míče a moc ho svému soupeři nepůjčovali. Žádná velká gólová šance nepřicházela. Místo ní byl přesně v 30. minutě vyloučen hostující Chema.

Stáhl totiž v pokutovém území Johna Guidettiho a dostal přímo červenou kartu. Následně se ještě kopala penalta. Na starosti si ji vzal Manu García, ale branku minul. Deportivo Alaves nicméně mělo dál výhodu jednoho muže navíc. Toho se ještě v první polovině také snažilo využít, ale do šance se ani přes mírnou převahu nedostalo.

I ve druhém poločasu byli domácí aktivnějším týmem, ale stále také bezzubým. Svědky jsme mohli být dvou malých šancí baskického klubu, ale ani v jednom případě se jeho hráčům nepodařilo trefit branku. V 78. minutě pak přišel Alavés o početní výhodu. Předčasně do sprch musel Munir El Haddadi. Ve vápně totiž spadl a rozhodčí mu udělil druhou žlutou kartu v zápase za simulování.

Obě mužstva už se zřejmě smiřovala s tím, že si rozdělí po jednom bodu. Proti byl však Víctor Laguardia. Ten si naběhl na poslední centr zápasu. Ve vápně vyhrál svůj souboj a míč hlavou nekompromisně poslal do branky Oiera Olazábala. Lepší domácí se tedy dočkali až těsně před koncem zasloužené odměny a vydřeli důležité tři body, které jim hodně pomohou v boji o ligovou záchranu.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Robík

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele