20. kolo
21.01.2018 12:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - CD Leganés 2:2

První vážnější akce byla k vidění ve třinácté minutě. Po rohovém kopu pálil na branku přízemní střelou Alfonso Pedraza, ale pozorný Iván Cuéllar zasáhl. Následovala dlouhá pasáž, kterou charakterizoval boj o střed hřiště. V poslední minutě prvního poločasu se do tutovky dostalo rovněž Leganés.

Nabil El Zhar se po krásné kolmici ocitl sám před brankářem, ale ten jeho ránu vyrazil a potom ihned ukryl do svých rukavic. Do druhé poloviny však Baskové skočili po hlavě. John Guidetti prchl po pravé straně a nabídl míč do vápna Munirovi El Haddadimu, který zakončil snadno do prázdné branky. Hned v 52. minutě se mohlo domácí Deportivo radovat z dvoubrankového vedení.

Tentokráte byl Guidetti osloven kolmicí za obranu a jeho pokus byl sražen hostujícím brankářem. S dorážkou si nicméně poradil Pedraza. Již v 59. minutě mohli domácí slavit třetí branku. Z pravé strany opět dostal přihrávku Munir, téměř totožně, jako u úvodní branky. Ale pomezní rozhodčí odmával ofsajd.

Jen čtvrthodinu před koncem zápasu zahrál Guidetti nešťastně v pokutovém území rukou a kopat se musela penalta. Gabriel se jí ujal a s přehledem poslal míč na druhou stranu oproti gólmanovi. Komplikace pro domácí nastala v samotném závěru utkání. Rodrigo Ely loktem zasáhl protihráče, dostal žlutou kartu, která pro něj byla druhá a musel tedy předčasně ze hřiště.

Běžela 90. minuta a hosté zahrávali přímý volný kop, který poslali do vápna, ten jeden z bránicích hráčů nešikovně odkopl přímo na kopačky Josebovi Zaldúovi, který zakončil nekompromisně mezi tyče. I když Alavés vedl o dvě branky, tak o toto vedení přišel a smířit se musel pouze s jediným bodem.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele