37. kolo
12.05.2018 18:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Athletic Bilbao 3:1

Alavés doma zaskočil Athletic a mezi oběma soupeři vznikl čtyřbodový rozdíl ve prospěch domácího Deportiva. Hosté na Mendizorroze vůbec nestačili a po třech inkasovaných brankách alespoň zkorigovali skóre čestným zásahem.

Výhra 3:1 se začala rýsovat až koncem prvního poločasu, do té doby byl Athletic o něco lepším týmem. Tedy přesněji řečeno aktivita byla na jeho straně, nicméně vysoké napadání hráčů Alavésu mu činilo potíže. Bojovný zápas se začal lámat až pár minut před odchodem do šaten. Hosté zaváhali v rozehrávce, Deportivu zafungoval presink a brankář Arrizabalaga při odkopu trefil Guidettiho, od kterého skončil balón v brance.

Domácí na šťastnou branku v závěru prvního poločasu navázali a ve druhé půli přidali další branky. Přesně po hodině hry se trefil z volného přímého kopu Munir a o sedmnáct minut později zvyšoval už na 3:0 Ibai Gómez. Střílený centr přitom do vápna adresoval Alfonso Pedraza a Ibai Gómez na dva doteky propálil Arrizabalagu.

Athletic se sice rychle vzpamatoval a snížil, jenomže to bylo vše, čeho v zápase dosáhl. Alavés předvedl nedůraz při bránění rohového kopu a na malém vápně rozvlnil síť Iker Muniain. Závěrečné minuty nic zajímavého nepřinesly, Deportivo žádné drama nedovolilo a zaslouženě získává tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele