34. kolo
21.04.2018 16:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Celta Vigo - Valencia CF 1:1

Valencia hrála na půdě Celty Vigo 1:1 a zůstává na čtvrtém místě. Hosté na Estadio de Balaídos vedli po trefě Santiho Miny, ale domácí hned za čtyři minuty srovnali stav díky Maximilianu Gómezovi.

Valencia si tak na jistotu Ligy mistrů pro příští rok musí ještě počkat. Na Estadio de Balaídos to neměla vůbec jednoduché, domácí Celestes začali dobře a zhruba po dvaceti minutách zápasu se vehementně dožadovali pokutového kopu. Lata totiž povalil Wasse, ale píšťalka sudího Undiana zůstala němá. Celta Vigo pak musela řešit další nepříjemnost, když se zranil Roncaglia, kterého musel nahradit Fontás. Ve 28.minutě měla Valencia stoprocentní příležitost, osamocený Pereira dostal od Guedese přesnou přihrávku a i když měl spoustu času na zakončení, poslal balón do Álvareze. O deset minut později se zase hra přestěhovala před Neta a ten jen přihlížel jak Wass z dobré pozice míjí jeho branku.

První poločas kýženou branku nepřinesl, ovšem na nedostatek brankových příležitostí si diváci stěžovat nemohli. Také po změně stran měla Valencia zajímavou příležitost. Guedes pálil zpoza vápna a domácí brankář předvedl další zákrok.

Nerozhodný výsledek nakonec vydržel do 59.minuty. Santi Mina dostal krásný pas za obranu a střelou z první na zadní tyč překonal Álvareze! Netopýři vedli 1:0, ale z vedení se dlouho neradovali. Wass po standardní situaci našel hlavu Gómeze, takže od 63.minuty se zase začinalo od znova.

Až deset minut před koncem byli hosté blízko vítězné trefě. Nejprve hlavičkoval Vezo a dorážející Kondogbia trefil jen obránce na brankové čáře. Celta Vigo měla velké štěstí a to platilo i v 87.minutě, kdy se před Álvarezem zjevil úplně volný Torres. Jeho zakončení Álvarez zpacifikoval a udržel svému týmu nerozhodný výsledek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele