34. kolo
20.04.2018 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Deportivo La Coruña 0:0

La Coruňa neprohrála ani čtvrtý zápas v řadě, ale remíza 0:0 ze hřiště Leganésu je pro ní málo. Svěřenci Clarence Seedorfa zůstávají na sestupové pozici s výraznější ztrátou, která se navíc může ještě zvýšit.

V opačné pozici je Leganés, tomu doma bod v pohodě stačil a má na 99% jistou záchranu. Čtyři kola před koncem ho dělí od osmnáctého Deportiva dvanáct bodů.

Hosty mohou mrzet neproměněné šance z úvodu zápasu, které zkrátka měly skončit gólem. V té první napálil Lucas jen boční síť a v té druhé z ještě slibnější pozice gólmana Cuéllara. Lucas přitom běžel na oporu Leganésu úplně sám. Větší šanci si už hosté v zápase nevypracovali. Domácí poprvé zahrozili po nacvičeném signálu z rohového kopu, kdy si na přihrávku seběhl Amrabat a tečovanou ranou zamířil vedle. První poločas branku nepřinesl a nic na tom neměla změnit ani druhá půle.

Ne že by se diváci nudili, hrál se poměrně dobrý fotbal, který měl tempo, jenže úřadovaly obě defenzívy. V závěru zápasu chtěly tři body oba celky, ovšem ani jeden z nich si nevypracoval stoprocentní příležitost. La Coruňa tedy neprohrála ani čtvrtý zápas v řadě, nicméně vzhledem k situaci, ve které je, je to žalostně málo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele