32. kolo
14.04.2018 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Celta Vigo 1:0

Celta Vigo zažila na Leganésu těžké vystřízlivění. Ještě před týdnem dokázala rozstřílet Sevillu 4:0, ovšem tentokrát se neprosadila a po brance Guerrera dokonce prohrála. Hráčům Celestes se vzdalují evropské poháry.

Leganés určitě choval k Celtě velký respekt, na druhou stranu se jí nebál a do zápasu vykročil hodně aktivně. O první velký rozruch se postaral Miguel Ángel Guerrero, jeho ostrý projektil skončil těsně vedle. Po půlhodině hry se zase dostal k hlavičce Siovas a Álvarez v brance Viga měl plné ruce práce. Skvělým zákrokem odvrátil další možnou pohromu. Celta Vigo toho v prvním poločase příliš neukázala, ale nutno podotknout, že Leganés hrál velmi dobře.

Hostující kouč nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen, a tak o přestávce připravil střídání. Hrací plochu opustil Méndez, kterého nahradil Maximiliano Gómez. Hra Celty se ale nezlepšila, domácí byli nadále lepší. Po další Guerrerově šanci musel opět zasahovat Álvarez.

Celestes poprvé zahrozili až v 59. minutě, centr Wasse zakončoval Gómez, jenomže branku Cuéllara minul. A Leganés trestal. El Zhar poslal přihrávku na malé vápno, kde jí v náběhu dopravil do sítě Guerrero. Leganés byl v laufu a dál byl lepším týmem, nicméně i Celta dokázala zahrozit. Wass měl v 77. minutě na kopačce vyrovnání, ovšem nepříliš razantně vystřelil a Cuéllar si s jeho pokusem poradil.

Snaha Celty v závěru vyrovnat se míjela účinkem. Domácí hráli přesně to, co potřebovali a nejtěsnější vedení nakonec uhájili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele