22. kolo
04.02.2018 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Valencia CF 1:0

Zápas druhého s třetím nenabídl nijak extra zajímavou podívanou. Zklamání přišlo především ze strany Valencie. Po úvodních deseti minutách měli opticky navrch domácí, ale bez šance. V dalším průběhu se jednalo spíše o boj ve středu pole, který byl založený na tom, aby ani jeden celek ve veledůležitém utkání neudělal chybu.

Běžela 24. minutě, kdy se do první větší šance dostalo Atlético. Saúl Ñíguez natáhl z dobrých třiceti metrů, ale Neto proti přízemní střele zakročil. Musel se však hodně natáhnout. Byl to jen začátek toho, že obrana Netopýrů přestala pomalu stíhat. V 36. minutě se opět musel vytáhnout Neto proti velké šanci domácích.

Centrovaný míč si totiž našel José Giménez, který se pokusil zakončit hlavičkou, ale gólman Valencie byl proti. Pravdou je, že madridští měli o něco více ze hry, ale branku se jim nepodařilo vstřelit. V 59. minutě se však mohli domácí radovat. Ángel Correa si vzal míč před pokutovým územím, nečekaně vypálil a dokázal překonat Neta.

To bylo něco na celkem nudnou Valencii, která se jako by nemohla stále dostat na provozní teplotu. Atlético mělo i po vstřelené brance navrch a svého soupeře k ničemu nepouštělo. V závěru utkání se opravdu nic dalšího zajímavého nestalo, tudíž svěřenci Diega Simeoneho si na konto připisují zasloužené tři body. Pravdou je, že hosté v útoku prakticky nic nepřevedli. Po této výhře tedy utekli v tabulce Valencii na devět bodů a přiblížili se stejný rozdíl vedoucí Barceloně.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Jdeme !

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele