38. kolo
20.05.2018 18:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Atlético Madrid - SD Eibar 2:2

Mohl si Fernando Torres přát lepší rozlučku? Atlético sice Eibar neporazilo, pouze remizovalo 2:2, ale obě branky domácích vsítil čtyřiatřicetiletý útočník a živoucí legenda klubu. V samotném utkání už o nic nešlo, Atlético se díky zaváhání Realu udrželo na druhém místě a vedle triumfu v Evropské lize se stalo španělským vicemistrem.

Pro Fernanda Torrese to byl poslední zápas v barvách milovaného Atlética a vyšel mu náramně. Los Colchoneros začali lépe a Torres měl už po deseti minutách velkou příležitost, když se řítil na Dmitroviče. Situaci ale nevyřešil vůbec dobře, v náběhu měl ještě spoluhráče, který by uklízel do prázdné branky, ale Torres se to rozhodl vzít na sebe a branku netrefil. Eibar brzy srovnal krok a Atléticu byl více než vyrovnaným soupeřem. Ve 34. minutě navíc pláchl Kike García a Eibar šel na Wanda Metropolitano senzačně do vedení.

Poločasové skóre ale upravil před odchodem do šaten Fernando Torres. Correa ukázal, jak měl Torres naložit s první šanci a přesně v opačném gardu mu naservíroval balón před prázdnou branku, kterou Torres v pohodě trefil.

Útočník Atlética i ve svých čtyřiatřiceti letech prokázal v 61. minutě rychlé nohy a po přihrávce Diega Costy se zbavil brankáře Dmitroviče a vsítil druhý gól. Atlético otočilo výsledek a vedlo 2:1. Jenomže záhy si situaci zkomplikovalo, protože Lucas fauloval a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch.

Eibar využil početní převahu velice brzy. K odraženému balónu se za hranicí vápna dostal Rubén Peňa a krásnou ranou srovnal stav. Oslabené Atlético už další gól neinkasovalo a s Eibarem remizovalo 2:2, přičemž v LaLize obsadilo konečné druhé místo za mistrovskou Barcelonou. Eibar obsadil konečnou devátou pozici.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3 poprosím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele