34. kolo
22.04.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Betis 0:0

Atlético doma nedokázalo vyzrát na obranou Betisu a do tabulky si připisuje remízu 0:0. Pro Los Colchoneros to znamená takřka definitivní konec nadějí na mistrovský titul. Barceloně stačí uhrát bod a stane se šampionem. Betis zůstává na pátém místě a nutno podotknout, že v Madridu byl lepším celkem.

Zápas na Wanda Metropolitano žádnou branku nepřinesl. Atlético začalo dost aktivně a klidně mohlo po deseti minutách nad Betisem vést. To by si však musel Fernando Torres pohlídat ofsajdovou linii a navíc svojí střelou z první nechal vyniknout Giméneze. Po půlhodině hry už měl Torres regulérní brankovou příležitost, dostal se až na malé vápno a technickým obloučkem překonal vyběhnutého Giméneze, jenomže balón směřující do sítě odhlavičkoval na brankové čáře Mandi. Brankáři Giménezovi nakonec nebylo souzeno odchytat ani první poločase, poté co si natáhl stehenní sval, musel přenechat své místo náhradníkovi Pedrovi. Betis poprvé výrazněji zahrozil až před koncem poločasu, pohlednou akci zakončil přízemní střelou García a Oblak na přední tyči kryl.

Obrovskou šanci na prolomení bezbrankového skóre měl na začátku druhého poločasu Vitolo. Po obloučku Correy nedokázal Vitolo trefit odkrytou branku, takže stav zůstával i nadále neměnný. Betis měl v zápase překvapivě velkou územní převahu, byl v podstatě pořád u míče a ve druhém dějství si také konečně tvořil šance. Cristian Tello měl hned dva střelecké pokusy, ale ani v jednom nebyl úspěšný.

V 73. minutě přišla největší šance celého zápasu a měli jí na svědomí domácí borci. Diváky na Wanda Metropolitáno zvedl ze sedadel Saúl Ňíguez, jehož rána orazítkovala břevno! Na druhé straně zase prověřil Oblaka střelou na přední tyč Barragán.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
JakubOcko

Ale ted vážně, najde se tady někdo kdo fandí Atleticu? Žadný tým nehraje takové hovno a ten dědek Torres už by mohl ukončit karieru má kondičku asi tak velku jako Bale

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele