4. kolo
16.09.2017 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Málaga CF 1:0

Po 51 letech dalo Atlético sbohem svému zastaralému stánku Vicenteho Calderóna a poprvé se představilo na zbrusunovém Wanda Metropolitano. A otevírání to bylo úspěšné, protože Málagu se mu podařilo skolit díky jediné trefě Antoina Griezmanna ze 61. minuty. Soupeř už na tuhle trefu v poslední třetině zápasu nezareagoval.

Nebyla to nějaká dechberoucí ofenzivní podívaná, jakou by si možná vůbec první zápas na novém stánku zasloužil. Přece byli domácí směrem dopředu o něco aktivnější, leč kýžený a chtěný prostor se jim dlouho nedařilo trefit. Třeba hned zkraje pálil mimo Gabi a po něm dopadl stejně se svým pokusem pravačkou také Correa.

Až první střelu na bránu celého utkání vyslali ve 37. minutě hosté, a to zásluhou Borji Bastóna, brankář Oblak byl však mezi třemi tyčemi připravený a soupeře z blízkosti z úhlu vychytal. V závěru poločasu se předvedl rovněž na druhé straně stojící Roberto Jiménez, jenž musel své rukavice nastavit proti zakončení Correy.

Kouč Diego Simeone po přestávce stáhl ze hřiště Parteyho a poslal do hry Carrasca s tím, že útok se mu podaří pozvednout. Ani tenhle taktický tah však své ovoce nepřinášel. Ale Atléticu se nakonec podařilo zaznamenat jedinou trefu tohoto střetnutí, to když Correovu přihrávku mířící do šestnáctky zužitkoval Griezmann.

Málaga hrozila po celých devadesát minut jen sporadicky a k horlivějšímu výkonu jí nevyburcoval ani tenhle inkasovaný gól. Vlastně až závěrečné minuty přinesly trochu oživení před brankou Oblaka. Ten si však v 90. minutě poradil s Rolánovým nepříjemným pokusem a po něm pak střílel hlavou mimo Borja Bastón.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
tnt03

Nemá se ten zápas hrát na novém stadionu už? Na tom Wanda Metropolitano?? :)

Reagovat
smazaný uživatel

1. zápas v sezoně doma . Book z tipáče to vidí dle kurzu o 3 a více golu. Mě stačí o jeden - je tam vyžší kurz. Osobně si ale myslím, že Malaga dostane nakládačku- tedy dle book o 3 a více.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

A my veríme, že sa bude klubu na novej adrese daríť ešte viac ako na tej predošlej. Fuerza Atlético!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele