9. kolo
23.10.2016 18:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Villarreal CF - UD Las Palmas 2:1

Villarreal pokračuje v pozitivním sbírání výsledků a v těžkém souboji dokázal skolit i nepříjemný Las Palmas, který tak přišel o svou krátkou šňůru tří zápasů bez porážky. Je ovšem pravda, že hosté nebyli daleko k jejímu prodloužení, protože inkasovali až ve druhé minutě nastavení druhé půle. Právě tehdy je hodně rozesmutnil Cédric Bakambu.

Žlutá ponorka se mohla radovat z vedení po devíti minutách hry. Velkou chybu vyrobil hostující brankář Raúl Lizoain, čehož mohl perfektně využít Jonathan dos Santos. Ten jemným obloučkem překonal svého soupeře před sebou, orazítkoval ale pouze břevno. K dorážce se dostal Bakambu, jenž rozvlnil síť, jenže branka nemohla být uznána kvůli ofsajdu.

Na druhé straně se osmělil Jonathan Viera, jenž vypálil z vyložené pozice opravdu velmi slušně, avšak gólman Sergio Asenjo ho skvěle vychytal. A po půlhodině hry se hosté ujali vedení, přitom předvedli přímo úchvatnou a dechberoucí kombinaci. Tana nakonec elegantní patičkou ze vzduchu našel v šestnáctce Boatenga, jenž z voleje krásně zacílil.

Mužstvu trenéra Frana Escriby se podařilo srovnat krok až po přestávce. Trigueros ještě se svou levačkou neuspěl a poslal balón mimo kýžený a chtěný prostor, na druhé straně náskok Las Palmas nedokázal navýšit Tana, jeho totiž vychytal Sergio Asenjo, takže se o všechno musel postarat až z nařízeného pokutového kopu Sansone.

V 64. minutě byl totiž italský útočník faulován ve vápně Mesou, Sansone se pak jal zahrání této situace a svou střelu usměrnil přesně k tyči. Za nerozhodného stavu předvedl Sergio Asenjo ještě jeden zákrok vůči Danimu Castellanovi, aby nakonec udělal radost všem domácím fanouškům Bakambu, který z blízkosti využil přihrávky Soriana.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele