24. kolo
26.02.2017 20:45 CET
2 : 3
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Madrid 2:3

Už to vypadalo s Realem hodně zle, ale nakonec se vedoucímu celku La Ligy povedl fantastický obrat. Villarreal se dostal do dvougólového trháku, jenomže přišlo snížení od Garetha Bale, ke kterému se zanedlouho připojili Cristiano Ronaldo a Álvaro Morata.

Villarreal se může zlobit pouze sám na sebe. Až do druhého gólu totiž hrál výborně a Real do ničeho nepouštěl. Jenomže dvoubrankový náskok jako by ho uchlácholil a v kombinaci se snižující brankou Garetha Bale došlo ke zvratu.

Domácí měli v prvním poločase navrch. Parádní ránu Gaspara zlikvidoval neméně povedeným zákrokem Keylor Navas. Na druhé straně se nenechal zahanbit Asenjo, když vychytal z bezprostřední blízkosti hlavičkujícího Benzemu. Villarreal rozhodně nehrál druhé housle, naopak byl nebezpečnější a Real si v některých momentech doslova koledoval o gól. Ve 31. minutě přežil další stoprocentní šanci soupeře, Castillejo zblízka trestuhodně překopl branku.

Realu se první poločas nepovedl a s podobným výkonem by ve druhém dějství stěží mohl uspět. Jenže také po přestávce byla lepší Žlutá ponorka a v 50. minutě šla zaslouženě do vedení. Trigueros se ve vápně dostal k odraženému balónu a propálil brankáře Navase. Real byl zaskočen a Villarreal toho za okamžik využil druhou brankou. Sergio Ramos se marně snažil zachytit unikajícího útočníka Bakambua a ten přesnou ranou vsítil druhý gól. Až poté se hráči Realu konečně zmátořili a začali útočit.

Ronaldovi to na hranici značky pokutového kopu ještě nevyšlo, Portugalec střílel hodně nad, ale o tři minuty později se přeci jenom radoval ze snížení Gareth Bale. Carvajal mu posadil na hlavu přesný centr a velšský fotbalista nezklamal. Villarreal měl pak velkou smůlu, neboť o pár minut později zahrál ve vlastní šestnáctce rukou Bruno Soriano a Real měl k dispozici pokutový kop. Cristiano Ronaldo pochopitelně nezaváhal, tvrdou ranou srovnal na 2:2.

Hosté navíc ještě zvýšili tlak a Villarreal se najednou jenom bránil a neubránil. Ronaldo vysunul Marcela, ten odcentroval přesně na hlavu Álvara Moraty, který strhl vedení na stranu Realu. Na tahu byla Žlutá ponorka, ale Real si samozřejmě už výhru vzít nenechal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
valloire

0-3

Reagovat
dextroza_m

3:2

Reagovat
boryland

2:0..............

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme na repete jako s Valencii, drzime palce

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni 3 drzite palce?

Reagovat
smazaný uživatel

"da" ....

Reagovat
Messiáš

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 HALA MADRID !!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Domaci vyhra o gol

Reagovat
Pony Slaystation

3:1 real v krizi

Reagovat
smazaný uživatel

Real letos venku pouze 1 vyhra - z toho couha pr*ser... na druhou stranu... nekdy musi uz zase venku vyhrat ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele