11. kolo
06.11.2016 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Real Betis 2:0

Před týdnem utrpěl svou první porážku v rámci La Ligy, ve čtvrtek padl hodně nečekaně v Evropské lize s Osmanlisporem, teď si však Villareal alespoň částečně udobřil svoje příznivce díky vítězství nad Betisem. Nejprve se v prvním poločase trefil Manuel Trigueros, po přestávce vedení navýšil Roberto Soriano.

Mužstvo kouče Guse Poyeta, jenž v poslední době vyloženě dobře nevychází s vlastními fanoušky, vstupovalo do tohoto střetnutí se třemi porážkami z posledních čtyř ligových kol, nicméně to byli právě hosté, kdo si vytvořil v 10. minutě první šanci utkání. Felipe Gutiérrez vytvořil pozici pro obránce Picciniho, jeho střela však letěla jen vedle.

Žlutá ponorka se rozehřívala velmi pomalu, efektivně však využila svou příležitost ze 22. minuty. B. Soriano přistrčil míč do středu pole na Triguerose, jenž se ze střední vzdálenosti pravačkou hezky opřel do balónu, a ten skončil přesně v šibenici. Ve 34. minutě mohl pojistit náskok Víctor Ruiz, jenže svou pumelici namířil jen do břevna.

Domácí přidali druhý zásah osm minut po přestávce. Tentokráte přesnou a vlastně nechytatelnou střelu vyslal R. Soriano, který si seběhl do lepšího palebného postavení a nasměroval míč ke vzdálenější tyčce. I nadále se Villareal tlačil dopředu, třeba Bakambu hostujícího brankáře Antonia Adána několikrát hodně zaměstnal.

Na střeleckou listinu se hodlal zapsat rovněž Castillejo, avšak Antonio Adán byl zásadně proti. Sevillskému celku se vlastně podařilo zahrozit až v posledních dvaceti minutách hry, kde jeho soupeř výsledek zkušeně hlídal. V 73. minutě střídající Castro nenašel správnou mušku, Picciniho i Alegríu pak dokázal zastavit domácí gólman Sergio Asenjo.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele