20. kolo
28.01.2017 13:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Granada CF 2:0

Roli favorita Villarreal zvládl a Granadu porazil 2:0. Domácí vstřelili branku v každém z poločasů a Granadě vůbec nic nepovolili. Mnohem výraznějšímu skóre zabránil mexický brankář Guillermo Ochoa.

Granada, která bojuje o záchranu, vykázala v minulých kolech zlepšení, nicméně na El Madrigalu bylo stále v pozici obrovského outsidera. Žlutá ponorka se také na svého soupeře vrhla a mexický brankář Ochoa musel výrazně zasahovat už v 8. minutě po přízemní střele Triquerose. Jen o pár minut později pak tahal za záchranou brzdu Foulquier.

Villarreal pokračoval v náporu, ale změna skóre se dlouho neděla. Sansoneho rána orazítkovala břevno a Castilleja zastavil vynikající Ochoa. Domácí prolomili hostující defenzívu až před koncem prvního poločasu, kdy obrana Granady nedokázala zareagovat na dobře rozehranou standardní situaci a Bruno Soriano pak neměl problém trefit odkrytou branku! Poločas mohl pro Granadu skončit mnohem hůře, ale Ochoa další nebezpečí uhasil.

Villarreal měl celý první poločas výrazně navrch a také do druhého poločasu vstoupil lépe. Opět ale vyvstanula překážka jménem Ochoa. Byl to mexický brankář, který dlouho držel naděje Granady nad vodou. Na druhou stranu hosté nebyli schopni směrem dopředu nikterak zahrozit a golman Asenjo neměl vůbec žádnou práci.

Nejtěsnější výsledek vydržel až do 73. minuty, kdy Villarreal přidal pojistku. Álvaro González si dobře naskočil na centrovaný balón, hlavou sice trefil spoluhráče, ale poté se mu ještě naskytla možnost dorážky a té naplno využil. Utkání bylo definitivně rozhodnuto a na výsledku se již nic nezměnilo - o to se nepřičinil ani Adriánův lob, který skončil na brankové konstrukci.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele