32. kolo
16.04.2017 16:15 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Sevilla FC 0:0

Přestože v minulém kole Sevilla ukončila pětizápasovou šňůru bez vítězství doma proti Deportivu La Coruňa, v neděli odpoledne se andaluský celek neubránil další bodové ztrátě. Tým Jorgeho Sampaoliho totiž ve Valencii ukořistil pouze bod za bezbrankovou remízu, a ještě více si ztížil situaci v boji o třetí místo, které mu v posledních týdnech uzmulo Atlético Madrid.

Hosté sice na Mestalle měli více ze hry, jenže prorazit neústupnou valencijskou defenzivu se jim nepodařilo, byť měli i trochu smůly. V průběhu druhé půle totiž brankář Diego Alves jednoznačně zahrál rukou mimo své vymezené pokutové území a řekl si tím o vyloučení, avšak stížnosti hráčů Sevilly nepadly u rozhodčích na úrodnou půdu.

Od zcela jiného výsledku Seville scházelo jen pár centimetrů, když Stefajn Jovetić hned na úvod první půle napálil zblízky brankovou konstrukci. Příliš nescházelo ani dalekonosné ráně Sergia Escudera, která prosvištěla jen těsně vedle. Další šance pak připadly na opačné straně Simonemu Zazovi. Italskému forvardovi nejprve zkazil radost Mariano odkopem míče z brankové čáry a po změně stran Zaza ve velké příležitosti napálil pouze prostor, v němž se nacházel brankář Sergio Rico.

Když pak Alvesovi prošlo zmíněné hraní rukou, zůstalo utkání vyrovnané až do konce bez jediného gólu na obou stranách. Valencie se tak v tabulce posunula k zisku čtyřiceti bodů, což stačí na jedenácté místo, zatímco Sevilla zůstává čtvrtá s tříbodovým odstupem od třetího Atlétika.

Autor: Martin Kantor / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Robík

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele