6. kolo
24.09.2016 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

UD Las Palmas - Real Madrid 2:2

Real Madrid měl vítězství na půdě Las Palmas na dosah, avšak pozdní trefa střídajícího Sergia Arauja nakonec rozhodla o konečném skóre 2:2. Bílý balet tak podruhé ve čtyřech dnech uhrál pouze bod a znovu se mu nepodařilo navýšit náskok na své pronásledovatele tak, jak by si představoval. Na vině je však jak nedokonalý výkon hostí, tak kvalita na straně Las Palmas, které pokračuje v povedeném startu do sezony.

Zinedine Zidane se musel vypořádat s absencí levého beka Marcela a také defenzivně laděného středopolaře Casemira a právě směrem dozadu hra madridského giganta značně pokulhávala. Jako první pokoušel střelecké štěstí Álvaro Morata, jenž ovšem se svou hlavičkou na brankáře Varase nevyzrál. Na opačné straně tečoval Vierův lob Tana, avšak také gólman Casilla byl připraven, stejně jako u další Tanovy střely zdálky několik minut nato.

První gól zápasu tak dorazil po zcela nečekané trase. Levý bek Nacho v sobě totiž objevil ducha Roberta Carlose a fantastickým průnikem zakončeným prudkou ranou přinutil Varase k vyražení míče přímo do cesty nabíhajícího Asensia, jenž snadno z dorážky skóroval hlavou. Sotva však madridská radost opadla, bylo vyrovnáno. Momo totiž vyslal centrovaný míč přes Raphaela Varanea, čehož využil aktivní Tana, míč si zpracoval a přízemní umístěnou ranou nedal Casillovi šanci zasáhnout.

Jedenáct minut po změně stan se Cristianu Ronaldovi zdánlivě povedlo vrátit vedení na stranu Realu, jenže ani neměl možnost se pořádně zaradovat, neboť stál v jednoznačném postavení mimo hru. Další rána portugalské superstar již měla větší přínos, neboť Varas musel míč vyrazit pouze vstříc střídajícímu Benzemovi, který napálil míč vší silou pod břevno.

Kouč Zinedine Zidane pak sáhl dokonce k vystřídání Cristiana Ronalda, nejspíše s cílem pošetřit svou hvězdu s ohledem na blížící se druhé kolo skupinové fáze Ligy mistrů. Tento tah se však nesetkal s úspěchem, neboť pět minut před koncem Aythami perfektně sklepl míč střídajícímu Araujovi a argentinský forvard nadvakrát překonal Casillu, čímž vydobyl Ostrovanům cennou remízu 2:2.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 2

Reagovat
dextroza_m

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

máš to napsaný obráceně voe

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Drobátko prokoučováno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele