10. kolo
30.10.2016 20:45 CET
3 : 3
(0:3)

Reportáž

UD Las Palmas - Celta Vigo 3:3

Další neuvěřitelný zvrat nabídla španělská Primera division, konkrétně utkání mezi Las Palmas a Celtou Vigo. Hostům ke konečnému vítězství nestačil ani tříbrankový náskok po prvním poločase. Las Palmas i díky vyloučení srovnal na konečných 3:3.

Utkání nezačalo pro Las Palmas vůbec dobře a golman Lizoain poprvé kapituloval už po šesti minutách. Volný přímý kop Daniela Wasse viděl na poslední chvíli a nestačil na něj reagovat! Celta navíc po pár minutách vstřelila druhý gól, Iago Aspas si šikovně Lizoaina přehodil a zvýšil na 2:0. Obrana domácích byla naprosto v troskách a do 21. minuty už to bylo 3:0 pro Celtu Vigo. Nepolapitelný Iago Aspas si seběhl za obranu a špičkou kopačky překonal vyběhnutého brankáře Lizoaina!

Celta měla nakročeno ke třem bodů, ale ve fotbale nikdy neříkej nikdy. Domácí ještě do konce poločase zvýšili aktivitu, ovšem rána Boatenga skončila přesně v náruči Álvareze a brankář hostí musel zasáhnout i po koncovce Garcíi.

Las Palmas se přesvědčilo, že to směrem dopředu jde a do druhého poločasu vstoupilo hodně aktivně. Hned zkraje David García těsně minul branku, ale o chvíli později už se domácí radovali. Po standardní situaci se trefil hlavou Pedro Bigas a čisté svědomí rozhodně neměl brankář Álvarez, který si pro míč vyběhl, ale nezasáhl jej. Tříbrankové vedení si mohla vzít Celta zpátky, ale Hérnandez blízka orazítkoval tyč! Domácí přežili klinickou smrt a pak už je v cestě za vyrovnáním nic nezastavilo.

V 65. minutě fauloval ve vlastním vápně Sergi Gómez a nařízenou penaltu proměnil Jonathan Viera. Navíc pro Sergio Gómeze to byla už druhá žlutá karta, takže bleděmodré čekala zhruba půlhodina hry o deseti. Nováčkovi soutěže však stačily jen další dvě minuty, aby srovnal na 3:3. Rychlou akci zakončil na malém vápně Kevin Prince Boateng a domácí vycítili šanci na obrat. Las Palmas jasně ovládal hru, byl lepší, ale další branku už nepřidal. Naopak v nastavení si mohl výrazně oddechnout, neboť Díaz trefil břevno! Las Palmas tedy remizoval se Celtou Vigo 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
Pospovič

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra domácích

Reagovat
smazaný uživatel

1-4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele