25. kolo
02.03.2017 21:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Athletic Bilbao 1:0

Sevilla zvládla těžké utkání s Bilbaem a nadále zůstává ve hře o titul. Svěřenci Jorgeho Sampaoliho rozhodli o výsledku na začátku utkání brankou Iborry, který dorazil do sítě zpackanou Jovetićovu penaltu.

O motivaci měla Sevilla postaráno, jen vítězství by jí totiž udrželo v těsném kontaktu s vedoucím duem Real, Barcelona. Andalusané vstoupili do zápasu aktivně a brankář Iraizoz byl v jednom ohni. V 5.minutě hlavičkoval těsně nad Jovetić a jen o chvíli později musel Iraizoz vytasil těžký zákrok proti Correovi. Každopádně Sevilla byla jako utržená ze řetězu, Vietto pronikl do šestnáctky a byl faulován Etxeitou, načež následoval pokutový kop. Stevan Jovetić penaltu nezahrál dobře, Iraizoz se znovu vyznamenal, ale dorážející Iborra procedil balón do sítě.

Vedení Sevilly bylo zasloužené, ale po vstřelené brance její tlak ustál a ke slovu se dostalo i Bilbao. Raúl García byl blízko vyrovnání, ale do cesty se mu postavila tyčka. Zbytek prvního poločasu vyložené šance postrádal, takže do šaten šli spokojenější domácí.

Bilbao neskládalo zbraně a snažilo se vyrovnat. Po hodině hry se znovu připomněl García a Rico musel předvést dobrý zákrok. Čtvrthodiny před koncem poslal do vápna nebezpečný centr Susaeta, ale ani poté se skóre neměnilo. Sevilla těsné vedení úspěšně uhájila a bodově se přiblížila Barceloně a Realu Madrid.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele