20. kolo
28.01.2017 18:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

SD Eibar - Deportivo La Coruña 3:1

Eibar si po minulém výprasku od Barcelony výrazně spravil náladu, dokázal před vlastními fanoušky skolit o záchranu bojující La Coruňu a znovu všem naznačil, že by rád zabojoval o evropské poháry. Deportivo v Baskicku přišlo o svou solidní sérii sedmi zápasů bez porážky především díky mizernému vstupu do utkání.

Stačily pouhé čtyři minuty a už se domácí ujali vedení. Je ovšem pravda, že s tímhle nemohl soupeř, hlavně pak brankář Tytoň, opravdu nic dělat. Sergio Enrich přistrčil balón na Adriána Gonzáleze, který svou táhlou střelu usměrnil parádně pod břevno. Tahle branka bude určitě patřit k těm nejhezčím v aktuálním kole.

Aby toho nebylo pro hosty málo, po čtvrthodině hry prohrávali dokonce o dva góly. Adrián González si tentokráte zahrál roli nahrávače, krásnou kolmicí uvolnil nabíhajícího si Sergia Enricha, jenž sám před Tytoňem nezaváhal. Divoký úvod střetnutí se nesl ve stejném duchu i nadále. Záhy totiž La Coruňa snížila.

Gil na pravé straně u pokutového území trošku zamíchal s balónem, následně ho načechral na hlavu Colaka, který tvrdou hlavičkou prostřelil gólmana Yoela Rodrígueze. Tempo hry pak značně opadlo. Ve 36. minutě se snažil o vyrovnání Juanfran, který nakonec mířil mimo, každopádně to byl jeden ze sporadických střeleckých pokusů do přestávky.

V 54. minutě se dostal do dobré pozice za vápnem Colak, jenž nebyl daleko od své druhé zaznamenané trefy, jeho zakončení však zlikvidoval Yoel Rodríguez. Na druhé straně se snažil prosadit Lejeune, nicméně Tytoň byl na něj připravený. Yoel Rodríguez se poté natáhl po povedené střele Andoneho.

Jakkoli se mohl zdát výkon Deportiva sympatický, jeho naděje na nějaký úspěch pohasly v 72. minutě. V nesprávný moment si hosté nepohlídali Sergia Enricha, který tak měl prsty u vstřeleného gólu i nyní, seběhl za obranu, předložil míč na Lejeuneho, který neměl problém z blízkosti trefit prázdnou bránu.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele