35. kolo
30.04.2017 18:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

SD Eibar - CD Leganés 2:0

Šance Eibaru na Evropskou ligu v minulých kolech hodně utrpěly, ale po vítězství 2:0 nad Leganésem znovu ožívají. Příjemné překvapení letošní sezony Eibar to bude mít ve zbytku ještě těžké, ale dokud bude šance existovat, popere se o ní. Souboj s Leganésem rozhodli Kike a Sergio Enrich.

O první vzrušivější moment se postaral Inui, který ze strany kroutil do šestnáctky centr a ten div, že málem neskončil za zády překvapeného Herrerína. O chvíli později nebezpečně vypálil León a Herrerín musel na zem. Eibar byl o něco aktivnější, přesto mohl odcházet do šaten s nepříznivým mankem. Guerrero už hlavou překonal Rodrígueze, jenomže na brankové čáře zachránil Eibar Lejeune.

Poločas skončil 0:0, takže na první branku diváci čekali až do druhého poločasu. Přesně po hodině hry poslal do šestnáctky nadýchaný centr Junca a Kike García hlavou rozjásal domácí příznivce. Následně neuběhly ani čtyři minuty a domácí už vedli 2:0. Sergio Enrich dostal přihrávku za obranu a trochu z úhlu postupoval na Herrerína, kterého střelou k tyči výborně obstřelil.

Leganés měl smůlu, což ještě dokumentuje šance Guerrera, zmařená o brankovou konstrukci. Domácí si ve zbytku zápasu výsledek pohlídali a nadále živí naději na Evropskou ligu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele