3. kolo
10.09.2016 16:00 CET
5 : 2
(3:0)

Reportáž

Real Madrid - CA Osasuna 5:2

Real Madrid nadále pokračuje ve stoprocentním bodovém zisku, když rozdrtil na domácí půdě Osasunu v poměru 5:2. O průlom skóre se hned po šesti minutách hry postaral navrátilec do sestavy Cristiano Ronaldo, který se již plně zotavil z poranění kolene během finálového zápasu mistrovství Evropy.

Portugalská superstar otevřela svůj letošní gólový účet snadným zakončením po centru Garetha Balea a postupně ji následovaly trefy Danila, Sergia Ramose, Pepeho a Luky Modriće. Hosté se ke slovu dostali teprve za stavu 5:0 a navzdory neproměněné penaltě zvládli zásluhou Oriola Riery s Davidem Garcíou snížit na konečný rozdíl tří gólů.

Dominance domácích byla od počátku patrná a neustávala ani po Ronaldově první trefě. Když pak Bale s Ramosem nevyužili několik slibných šancí, začínalo být publikum na stadionu Santiaga Bérnabeua jemně frustrováno, avšak hned záhy se jakékoli obavy rozplynuly díky dvěma slepeným gólům v rozmezí pěti minut. Nejprve se přízemní ranou trefil pravý bek Danilo a v nastavení první půle přidal gól do šatny jednoduchým hlavičkovým zakončením po rohovém kopu Sergio Ramos.

Když pak hned jedenáct minut po změně stran proměnil další roh Toniho Kroose ve čtvrtý gól Pepe, schylovalo se k výraznému debaklu. Hostující brankář Pérez sice dělal, co bylo v jeho silách, a perfektním zákrokem vytěsnil ránu Balea, jenže pátý gól stejně neodvrátil. Šťastným střelcem byl Luka Modrić, jehož přízemní rána zpoza šestnáctky zakulatila skóre na rovných 5:0.

Osasuně slouží ke cti, že se za této situace definitivně nesesypala a místo toho hned dvě minuty po Modrićově gólu snížila zásluhou Rierovy hlavičky po vyvedeném centru Miguela de las Cuevase. Roberto Torres záhy mohl dokonce přidat i gól číslo dvě, jenže z pokutového kopu pouze chabým zakončením nechal vyniknout brankáře Casillu. Jedenáct minut před koncem se přesto hostům povedlo skórovat, a to opět ze vzduchu, když centr Romera usměrnil hlavou do sítě David García. Na vítězství Realu to však již nic nezměnilo a jakékoli další snahy o snížení zhatilo vyloučení Cayetana Bonnina za dvě žluté karty.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna by jakýmkoliv ziskem velmi překvapila a potěšila.

Reagovat
Bastaron

5:1

Reagovat
boryland

1:1.........

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
valloire

6-0

Reagovat
10FKK

0:1

Reagovat
valloire

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele