30. kolo
04.04.2017 21:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Villarreal CF 0:1

Villarreal odčinil porážky s Las Palmas a Eibarem, když zvítězil nejtěsnějším rozdílem na Betisu. Zároveň se díky tomu vrátil na pozice zaručující evropské poháry. Hrdinou zápasu a autorem jediné trefy se stal Adrián López.

Šance přicházely na obou stranách, o tu první se postarali domácí borci, jmenovitě Sanabia. Už to vypadalo, že bude na malém vápně zakončovat, když předvedl výtečný obranný zákrok Musacchio. Na druhé straně ze střední vzdálenosti vypálil Sansone a ačkoliv brankář Adán skákal, balón šel vedle. O chvíli později byl Sansone v ještě větší příležitosti a tentokrát už si Adán na balón sáhl, když ho nohou vyrazil. A do třetice pak znovu Sansone proti Adánovi neuspěl, když na něj v 17.minutě sám postupoval. Před koncem poločasu se dostal k hlavičce nikým nehlídaný Adrián López ale stav skóre zůstal beze změny.

Villarreal měl na Betisu více ze hry, ale jen díky nemohoucnosti vstřelit gól byl poločasový výsledek 0:0. Vše se změnilo krátce po změně stran, José Ángel Váldes odvedl na levé straně výbornou práci, na malé vápno poslal nadýchaný centr a Adrián López hlavou rozjásal příznivce Žluté ponorky.

Betis se sice o odpověď snažil, ale jak Pezzella, tak i Sanabria ve svých příležitostích neuspěli. Čtyři minuty před koncem mohl dodat hostům definitivní klid unikající Bakambu, ale orazítkoval tyč. Kritický moment zápasu přišel v páté minutě nastavení, kdy byl Betis opravdu blízko vyrovnání. Dani Ceballos ale z úhlu trefil tyčku a Villarreal si tak mohl oddechnout.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele