12. kolo
18.11.2016 20:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Real Betis - UD Las Palmas 2:0

Fotbalisté Betisu zvítězili díky brankám z prvního poločasu nad Las Palmas 2:0 a v tabulce se posunuli na dvanácté místo. Las Palmas doplatilo na špatné bránění rohových kopů, neboť obě branky padly po stejném signálu, tedy centru Joaquína na přední tyč.

Na stadionu Manuela Ruíze de Lopery zažili diváci hodně nezáživný začátek utkání. Hráči faulovali a kouskovali hru a tempo utkání se pořádně rozjelo zhruba po dvaceti odehraných minutách. A okamžitě to přineslo své ovoce. Joaquínův rohový kop přizvedl hlavou pod břevno Bruno González a Betis vedl 1:0. Okamžik na to museli hosté sáhnout k prvnímu střídání, kdy zraněného Castellana nahradil David García. Betis měl i další šance. Rubén Castro si seběhl na kolmici, ale ztroskotal na vyběhnutém Varasovi.

S končícím prvním poločasem udeřili domácí podruhé. Ve druhé minutě nastaveného času opět rozehrál precizní rohový kop Joaquín a Mandi na přední tyči dal na 2:0. Byla to prakticky totožná branka, jakou vstřelil ve 27. minutě Bruno González. Domácí vedli po prvním poločase zcela zaslouženě.

Začátek druhého poločasu nabídl obdobnou podívanou, jako tomu bylo v úvodu prvního dějství. Tedy nezáživná hra, plná nepřesností. Bohužel se na tom až do závěrečného hvizdu nic nezměnilo. Asi největší šanci alespoň na korekci výsledku měl Kevin Prince Boateng, ale byl až příliš blízko u brankáře Adána.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
hradec

Přes 2.5 gólu a výhra Palmas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele