6. kolo
23.09.2016 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Málaga CF 1:0

Páteční předehrávka šestého kola La Ligy vyzněla lépe pro Real Betis, který udolal trápící se Malagu nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Šťastným střelcem jediné branky zápasu se stal již po pětadvaceti minutách hry Joaquín, a to poněkud netradičně hlavičkou.

Andaluský celek si tak připsal své první domácí vítězství v nové sezoně a především dal zapomenout hořké prohře v městském derby proti Seville, kde pro změnu o jediný gól svému rivalovi podlehl. Malaga zase nezvládla navázat na tři dny staré přemožení Eibaru a připsala si místo toho třetí letošní ligovou porážku.

Lépe do zápasu vstoupili domácí a málem jim brzké vedení zařídil střílející Petros, jenž jen těsně minul horní růžek branky, když vypálil z hranice pokutového území. Z Joaquínova rohu pak German Pezzella ve slibné pozici hlavičkoval mimo, ovšem neproměněné šance nakonec Betis mrzet nemusely. Hned vzápětí totiž pětatřicetiletý veterán Joaquín ukázal Pezzellovi, jak má takové zakončení ze vzduchu vypadat, když usměrnil pod břevno centr Charlyho Musondy.

Malaga pak zničehonic mohla takřka okamžitě vyrovnat, neboť hlavičkující Federico Ricca trefil brankovou konstrukci. Po změně stran se pro změnu dostal do šance Youssef En-Nesyri, který si však s nadějnou ranou zpoza šestnáctky na brankáře Antonia Adána nepřišel. S blížícím se koncem zápasu se i stupňoval tlak hostí v honbě za vyrovnáním, jenže Diego Llorente i Ignacio Camacho se svými pokusy hlavou rovněž ztroskotali na pozorném Adánovi, a tak musí při cestě domů překousnout porážku 1:0.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele