3. kolo
10.09.2016 18:15 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Málaga CF - Villarreal CF 0:2

Souboj dvou neporažených celků, které stále čekaly na první ligové vítězství, nakonec vyzněl lépe pro hostující Villarreal, který v Malaze ukořistil prvenství 2:0. Vše podstatné se událo již v první půli, kdy se postupně trefili Jaume Costa a Nicola Sansone, což rozhodně ulehčilo tlaku na osobu nového kouče Žluté ponorky Frana Escribu. To jeho protějšek Juande Ramos si jistě svůj návrat do Malagy představoval jinak...

Villarreal si po úvodních remízách s Granadou a Sevillou šel pro kýžené tři body od samého počátku a zaslouženě se jich dočkal. Rozdíl v konečném skóre mohl být i větší nebýt brankáře Kameniho, jenž vychytal pokutový kop Bruna Soriana ze čtyřicáté minuty. V té době již hosté vedli zásluhou Costy, který po dvaatřiceti minutách hry převzal míč od Rafaela Santose Borreho pohodlně zblízka skóroval.

Právě aktivní kolumbijský forvard Borre záhy vybojoval i zmíněný pokutový kop, když jej ve vlastní šestnáctce srazil k zemi Weligton, jenže kapitán Bruno si na brankáře Kameniho nepřišel. I tak ovšem hosté do přestávky zvládli navýšit své vedení o pojišťovací zásah číslo dvě, neboť dvě minuty před odchodem do kabin Sansone z dorážky po vlastní střele předčil i výtečného Kameniho.

Sedm minut po změně stran měl šanci na zdramatizování zápasu Recio, jemuž předložil slibnou šanci Keko, avšak svou hlavičku poslal nad břevno. S dvěma střeleckými pokusy posléze neuspěl ani brazilský útočník Charles a tribunami stadionu La Rosaleda to jen zašumělo, když Keko napálil pouze boční síť branky Sergia Asenja. V závěru ještě mohli hosté přidat třetí gól, ale Roberto Soriano raději místo přihrávky lépe postaveným spoluhráčům zvolil vlastní zakončení, s nímž si Kameni poradil. Ne že by to Villarreal nutně mrzelo, zasloužené vítězství 2:0 již hostům nikdo neupře.

V příštím kole čeká Žlutou ponorku domácí střetnutí s Realem Sociedad, zatímco Malaga v honbě za prvním vítězstvím zavítá na Kanárské ostrovy, kde jej čeká rozjeté Las Palmas.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele