5. kolo
20.09.2016 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Málaga CF - SD Eibar 2:1

Fotbalisté Málagy dosáhli prvního vítězství v sezoně, když před vlastním publikem dokázali otočit vývoj a nakonec Eibar porazit 2:1. Rozhodující branku trefil třináct minut před koncem technickou střelou Youssef En Neysri.

Eibar chtěl na půdě Malagy potvrdit dobrou formu, však už tři kola v řadě neprohrál. Na druhé straně domácí stále čekají na první výhru, ze čtyř kol totiž vydolovali jen dva body.

Úvodní minuty byly opatrné, ale postupem času se oba týmy rozehrály k lepším výkonům a tlačily se do koncovky. Jako první zahrozili hosté. González se dostal k odraženému balón a rovnou z první ho poslal vysoko nad. Málaga musela už v prvním poločase střídat. Zraněný Juan Pérez přenechal místo na hřišti Miguelovi Torresovi.

Změna skóre přišla až s koncem prvního poločasu. Ve 42. minutě odcentroval Inui přesně na malé vápno do míst, kde stál nikým nehlídaný Nano a ten hlavou poslal Eibar do vedení! Domácí ale bleskurychle odpověděli. Sandro Ramírez se ve vápně dostal k balónu a z úhlu tvrdou ranou překonal Riesga. Málaga tak remizovala v prvním poločase s Eibarem 1:1.

Remíza každopádně nevyhovovala žádnému z týmů. Málaga i Eibar se tlačily dopředu, nicméně žádné stoprocentní šance nepřibývaly. V 66. minutě střílel autor vyrovnávací trefy Ramírez, ale scházela razance a Riesgo s tímto pokusem neměl problémy.

Rozhodující okamžik přinesla 77. minuta, Youssef En Neysri vyslal na branku Riesga krásnou technickou střelu a ta zapadla do sítě. Eibar měl zhruba čtvrthodiny na to, aby odpověděl, ale v tomto čase už se prosazoval těžce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele