21. kolo
04.02.2017 13:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Málaga CF - Espanyol Barcelona 0:1

Espaňyol dokázal vyhrát na půdě Málagy 1:0 a nenápadně se přibližuje evropským pohárům. Kataláncům stačili na vítězství pouhé tři střely na branku oproti osmi domácím. Jedinou branku vstřelil po čtvrthodině hry Pablo Piatti.

Do utkání vstoupila sice lépe Málaga, ale skóre se v 17.minutě měnilo v její neprospěch. Nejprve sice pálil z úhlu domácí Aňor a Santos nepochopitelně poslal dorážku jen těsně vedle, což vzápětí Málagu mrzelo. Pablo Piatti totiž z velké vzdálenosti vyslal jedovatý projektil, který skončil přesně k tyči Kameniho branky. Ve 32.minutě měli domácí velkou šanci vyrovnat, po závaru v šestnáctce pálil bez přípravy Demichelis, jenomže branka mu svými rozměry nestačila.

Domácí se snažili o vyrovnání i po změně stran, ale defenzíva s brankářem Diegem Lópezem odolávala. Aňorovo zakončení musel López vytáhnout na rohový kop a Charles z jasné pozice špatně trefil balón. To už se psala 82.minuta, neboť do té doby žádné velké příležitosti k vidění nebyli. Charles měl pak ještě jednu tutovku, pět minut před koncem mu nůžky fantastickým zákrokem vytáhl López.

S dalšími uběhnutými minutami se do řad Málagy vkládala herní křeč a Espanyol těsné vědění uhájil. Málaga sice měla mírněji navrch a svého soupeře i přestřílela, na body to však nestačilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Robík

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele