27. kolo
11.03.2017 18:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Málaga CF - Deportivo Alavés 1:2

Málaga se ani pod novým koučem Míchelem vítězství nedočkala a doma znovu ztratila všechny body, přestože se jí dvacet minut před koncem podařilo vyrovnat a navíc hrála v početní převaze. Domácí pořádně zmrazil v nastaveném čase Edgar Méndez.

Domácí začali o něco aktivněji ale nevěděli si rady s překážkou jménem Pacheco. Brankář Alavésu si poradil jak s nebezpečnou střelou Charlese, tak i hlavičkou Camacha, i když pravda, hostující hráč mířil přesně do míst, kde Pacheco stál. Málaga tedy ze svých pokusů nic nevytěžila a naopak ve 39.minutě sama inkasovala. Depor rozehrál rohový kop, Laguardia ho hlavou sklepl na malé vápno a Zouhair Feddal zblízka prostřelil Kameniho. Domácí chtěli ještě do poločasu srovnat, ale Torrese znovu vychytal pozorný Pacheco.

Snažení Málagy pokračovali i po přestávce. Po hodině hry se pokoušel o technický obstřel Castro, jenže k přesnosti mu scházely decimetry. Ještě blíž vyrovnávací brance byl Sandro Ramírez, který orazítkoval tyč, akci sice ještě zakončoval dobíhající Charlese, ale jeho pokus už se mezi tři tyče nevešel. Tlak domácích sílil a nakonec skutečně vedl k vyrovnání. Charles kolmicí vyslal do šance Juana Péreze Carlose a ten jako zkušený mazák proměnil.

Utkání se najednou začalo zcela měnit, o dvě minuty později totiž fauloval autor první branky Zouhair Feddal Charlese a sudí Mallenco ho vyloučil. Málaga tak dohrávala utkání v početní převaze a samozřejmě vycítila šanci na obrat. A šance na sebe nenechaly dlouho čekat, Charles z voleje netrefil branku a v 89.minutě přišla vůbec největší příležitost Málgy v zápase. Sami před Pachecem se objevili hned tři hráči domácích! Zakončoval hlavičkou En Nesyri a Pacheco předvedl fantastický zákrok. Byl to klíčový moment celého utkání, neboť vzápětí přišel na druhé straně obrovský šok. V nastavení se dostal do šestnáctky absolutně nebráněn Edgar Méndez a přízemní střelou překonal Kameniho.

Alavés se po vyloučení Zouhaira Feddala jenom bránil, aby v nastavení zasadil domácím smrtící úder. Málaga se z Méndezovi branky nevzpamatovala a doma znovu prohrála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Noustress

Alaves pre mňa najväčšie prekvapenie la ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele