36. kolo
07.05.2017 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Málaga CF - Celta Vigo 3:0

Málaga si poradila s favorizovanou Celtou a tým z Viga dokonale zesměšnila. Nadělila mu tři branky díky zásahům Javiera Ontiverose, Recia a Sandra Ramíreze, především ale dokázala udržet čisté konto. Hostující Marcelo Diaz trefil jen tyč.

Nedělní odpoledne si Málaga dostatečně užila. Počítala s tím, že Celta Vigo bude dostatečně zaměstnaná myšlenkami na Anglii. Do hry domácí vyslali poměrně silnou sestavu, v níž nechyblo eso posledních měsíců - střelec Sandro Ramírez. Toho podporovali Ontiveros, Fornals nebo Jony, mezi třemi tyčemi stál opět Carlos Kameni. Hosté spoléhali na Cabrala, Planase, Beauvueho, Diaze nebo Jozabeda.

Už ve dvanácté minutě se brankář Sergio Álvarez dostatečně seznámil se schopnostmi Sandra Ramíreze. Ten totiž dostal krásnou a citlivou přihrávku mezi beky, což ještě vyšperkoval následnou kličkou přes dalšího padajícího obránce. Druhou nohu pak použil k vystřelení projektilu, který však skončil jen na vynikajícím zákroku brankáře Álvareze!

Brankář Álvarez byl už ale krátký na další povedenou kombinaci Málagy. Po přihrávce Recia si naběhl k vápnu Javier Ontiveros, který s míčem udělal několik pružných kroků. Nikdo z obránců hostí mu nevěnoval větší pozornost, čehož Ontiveros využil ke krásné a přesně ráně k tyči - 1:0 pro Málagu.

Pět minut před koncem první půle se opakoval duel mezi Sandrem Ramírezem a brankářem Sergiem Álvarezem. A opět byl vítězný brankář Celty Vigo, který táhlou ránu doprostřed brány vytěsnil mimo! Obrana jej opět nechala na holičkách.

Do druhého poločasu vstoupila lépe Celta, která se poslední dobou trochu trápí ve středu tabulky. Pape Cheikh Diop byl svalen na trávník po zákroku Federico Rica a následný přímý volný kop si vzal na starost Marcelo Diaz. Jak už bylo zmíněno v úvodu, trefil však jen tyč!

O něco zajímavější akce nastala o chvíli později, protože Sandro Ramírez byl ve vápně nedovoleně zastaven bránícím Gustavem Cabralem. Exekuci pokutového kopu si vzal na starosti Recio, počkal si na pohyb brankáře Sergia Álvareze a kopnul míč přesně tam, kam měl - 2:0.

To už vypadalo s Celtou hodně špatně. A mohlo být hůř. Stačilo, aby dvacet minut před koncem zakončil Sandro Ramírez střelu po centru za obranu citlivěji. Jenže mladík střílel po zemi těsně vedle! Činit se musel naopak brankář Carlos Kameni, který zničil naděje hostí na korekci skóre. Mladík Claudio Beauvue jej totiž v závěru neprostřelil.

Naopak se skóre měnilo opět ve prospěch domácích. Střídající Juan Carlos Pérez šel do vápna s míčem a bez obránců, kteří by se jej snažili zastavit. Využil toho k podélné nahrávce na Sandra Ramíreze, který se tak gólem do prázdné brány konečně odměnil za další dobrý výkon.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele