9. kolo
23.10.2016 18:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Málaga CF - CD Leganés 4:0

Možná až nečekaně příliš snadno si poradili fotbalisté Málagy s Leganés, kterému nasázeli hned čtyři branky a zaznamenali svůj nejlepší výsledek sezóny. Hosté na La Rosaledě neodehráli vyloženě špatnou partii, soupeři ovšem zkrátka vyšlo, na co sáhl. Domácí se díky tomuto vítězství procpali v tabulce před svého soupeře na klidné desáté místo.

Domácí brankář Carlos Kameni se musel poprvé výrazněji činit už po čtyřech minutách hry. Szymanowski totiž na něj vyslal parádní technickou střelu, kterou se mu podařilo polapit. Ve 20. minutě se k hlavičce probojoval Luciano po centru od Omara, i v tomhle případě si však Carlos Kameni dokázal poradit. Vlastně až postupem času Málaga srovnala s protivníkem krok.

Z poměrně solidní pozice hlavičkoval Mikel Villanueva po rohovém kopu Ramíreze, ovšem jeho pokus byl nakonec zablokován. A pět minut před přestávkou se andaluský celek ujal vedení. Pablo Fornals byl v šestnáctce nešikovně podražen Medjanim, takže se kopala penalta. A i když Jony nebyl z bílého puntíku úplně stoprocentní, dokázal prostřelit gólmana Jona Andera Serantese.

Jen o dvě minuty později přidala Málaga další branku. Rychlý brejk založila učebnicově, na Ramírezovu kolmici si bez větších diskuzí naběhl Chori Castro, a ačkoli se dostal do poměrně nelehkého úhlu, na bližší tyčce vykoupal Jona Andera Serantese. Leganés sice mělo pozitivní start do druhého poločasu, ale Szymanowski v další ze své šancí znovu neuspěl.

V 57. minutě bylo o vítězi tohoto střetnutí asi definitivně rozhodnuto. Roberto Rosales založil útok, míč se nakonec trošku náhodně odrazil k Ramírezovi a ten ho hlavou uklidil za brankovou čáru. Poslední tečku za utkáním udělal v nastavení Ignácio Camacho, který hlavou usměrnil míč na zadní tyč po standardce zahrané střídajícím Dudou.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele