36. kolo
06.05.2017 20:45 CET
0 : 4
(0:4)

Reportáž

Granada CF - Real Madrid 0:4

Real Madrid odpověděl na kanonádu Barcelony kanonádou a na čele LaLigy se tak vůbec nic nemění. Granadě se od počátku nedávalo příliš mnoho šancí a Real si nakonec poradil i bez Cristiana Ronalda. Po dvou brankách si připsali James Rodríguez a Álvaro Morata a to vše už v prvním poločase.

Granada dokázala vzdorovat favoritovi z Madridu pouhopouhé tři minuty, pak poprvé inkasovala a bylo jasné, jakým směrem se bude utkání vyvíjet. Álvaro Morata posunul balón do strany na Lucase Vázqueze a ten ještě našel na malém vápně skórujícího Jamese Rodrígueze. V 11. minutě už vedli hosté 2:0 a znovu se prosadil kolumbijský záložník. Uzdravený Coentrao poslal do šestnáctky ukázkový centr a James, jakkoliv není žádný hlavičkář, ze vzduchu udeřil podruhé. Perfektní začátek Realu měl i následné pokračování a po půlhodině hry už bylo de facto rozhodnuto. Další nádhernou akci zakončil uvnitř pokutového území Álvaro Morata. A uběhlo další pět minut a Real už vedl 4:0. Asensio potáhl balón do vápna a Morata povedenou střelou opět zvýšil. Ještě v prvním poločase orazítkoval břevno Vázquez.

První poločas byl ukázkou ohromné síly Realu Madrid, který vlastně za 45 minut dosáhl jednoznačného vítězství. Ve druhém poločase přeci jenom hosté ubrali plyn, ale i tak domácí jasně přehrávali. Další góly nepadly jen zázrakem. Danilo opět rozezvučel brankovou konstrukci a stoprocentní příležitosti zazdili Benzema, Ramos nebo Coentrao.

Jedinou velkou šanci měla Granada deset minut před koncem, ale Martin Hongla poslal balón z dobré palebné pozice hodně nad. Real Madrid si výsledek v pohodě udržel a na výhru Barcelony odpovídá rovněž kanonádou, tentokrát do sítě nešťastné Granady.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

0:7

Reagovat
smazaný uživatel

1:6

Reagovat
technecium

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Juan Román Riquelme

Radsej chod zajtra na Malsovice, aby sme nevypadli z ligy. Pisanie ti ocividne nejde

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
valloire

0-5

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele