25. kolo
01.03.2017 21:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Granada CF - Deportivo Alavés 2:1

Už potřetí v řadě Granada dokázala naplno uspět před vlastními fanoušky a jasně celému pelotonu LaLigy naznačila, že se záchranou to v tuhle chvíli myslí smrtelně vážně. Po vítězstvích nad Las Palmas a Betisem skolila taktéž Alavés, který disponoval v uplynulých týdnech velmi dobrou formou a padl pouze se silnou Barcelonou.

Body z tohoto duelu určitě více potřebovali domácí. Ti i přes toto vítězství sice zůstali v sestupovém pásmu, ovšem jen díky horšímu skóre oproti sedmnácté La Coruni. Do vedení je poslali Wakaso Mubarak a Isaac Cuenca, hosté, kteří dlouhodobě okupují klidný střed tabulky, stačili už jen snížit zásluhou Víctora Camarasy.

První poločas příliš střeleckých pokusů na branku nenabídl, přesto byl asi v o něco větší permanenci brankář Fernando Pacheco, jenž v první půlhodince celkem snadno likvidoval pokusy Agba a Adriána Ramose. Granadský gólman Guillermo Ochoa naopak neměl výraznější potíže s Kataiovou pološancí.

Ta nejpodstatnější událost prvního dějství přišla na řadu sedm minut před obrátkou. Litri provedl autové vhazování, míč nasměroval do šestnáctky, odtud se Adrián Ramos snažil balón sklepnout pro Mubaraka, trošku krkolomně dosáhl svého cíle, a jeho ghanský spoluhráč z voleje zpoza vápna zamířil přesně ke vzdálenější tyčce.

Po přestávce mohl náskok navýšit Carcela-González, levačkou chtěl obstřelit Fernanda Pacheca, usměrnil však svou střelu jen do jeho rukavic. Nazaríes ale nemuseli smutnit, v 53. minutě totiž znovu skórovali. Zase Deportivo neubránilo autové vhazování, za pokutovým územím se dostal k zakončení Isaac Cuenca, a jeho skákavý pokus skončil v síti.

O čtyři minuty později Babazorros snížili. Prvotní hlavičku Víctora Camarasy sice Guillermo Ochoa vyrazil, jenže pouze zpátky k padajícímu protihráči, od nějž se míč odrazil za brankovou čáru. V 74. minutě Víctor Camarasa překonal Guillerma Ochou podruhé, avšak jeho gól neplatil kvůli ofsajdu. Ten byl přitom asi odpískán nesprávně.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele